Philips Hue için Apple Watch Uygulaması Geliyor! - Haberler - indir.com

Philips Hue için Apple Watch Uygulaması Geliyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Philips'in ürettiği akıllı ampul Hue bugüne kadar iPhone ve iPad'ler üzerinden mobil uygulama aracılığıyla kontrol ediliyordu. Philips, Hue'nin resmi Twitter hesabından bir haber paylaştı ve akıllı ampul için Apple Watch uygulaması hazırladığını duyurdu.

Apple Watch için geliştirilen Philips Hue uygulaması, akıllı evler için düşünülmüş ilk Apple Watch uygulaması olacak. Philips bilindiği üzere akıllı ev teknolojilerinin önemli bir alanı olan ev ışıklandırma sistemleri konusunda rekabette oldukça iyi bir noktada.

Görsel Kaynağı: redmondpie.com

Uygulama ile kullanıcılar Hue ampulleri bundan böyle akıllı saat üzerinden kontrol edilebilecekler. Ayrıca bu uygulama ev içerisinde bulunan diğer cihazlara ve diğer akıllı ev uygulamarına da ilham olacak gibi görünüyor.

Philips Hue Apple Watch uygulaması sayesinde ampullerin renk ve ışık gücü rahatlıkla ayarlanabilecek. Adeta kolunuzda saat ayarlar gibi, evin ışıklandırma sistemleri üzerinde kontrol sağlanabilecek.

Philips Hue akıllı ampullerin 24 Nisan 2015'de satışa çıkacak olan Apple Watch ile birlikte piyasaya sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ