Philips Hue akıllı ışıklar artık Spotify ile eşleştirilebilecek! - Haberler - indir.com

Philips Hue akıllı ışıklar artık Spotify ile eşleştirilebilecek!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-02 20:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Artık Philips Hue akıllı ışıklarını Spotify hesapları ile birbirine bağlanabilecek. Bu sayede PC için Hue Sync aracıyla, Hue ışıklarının çalınan müzik ile beraber dans etmesi sağlanabilecek. Söz konusu bu yeni özellik, daha derin bir birleşme ve mobil cihazlar aracılığı ile etkinleştirebileceğiniz benzersiz bir sürükleyici deneyim sunabilir. 

Hesaplarınızı birbirine bağladıktan sonra Philips Hue uygulaması, cihaz her ne olursa olsun Spotify üzerinden çalınan şarkıdan meta verileri çıkarılıyor. Ardından bu bilgiyi, ışıklarınıza yalnızca şarkının ritmine göre dans etmesi değil, aynı zamanda tür ve ruh haline göre de hareket etmesini dile getiren bir ışık senaryosu hazırlamak için kullanılıyor. Bir diğer açıdan ise deneyimini daha da özelleştirmek isterseniz ışıkların parlaklığını, yoğunluğunu ve renk paletini ayarlamanız da mümkün olacak. 

Philips Hue için Apple Watch Uygulaması Geliyor!Philips Hue için Apple Watch Uygulaması Geliyor!

Spotify entegrasyon özelliği olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor fakat sadece erken erişim aşamasındadır. Yeni senkronizasyon sekmesini aktif hale getirmek için Philips Hue mobil uygulamasının 4.0 sürümünde Keşfet’e gitmeniz ve Philips Hue + Spotify kartında bulunan düğmeye dokunmanız gerekir. Bundan sonrasında ise, Spotify hesabınızı nasıl bağlayacağınızla ilgili talimatlara göre hareket etmeniz yeterli olur. Denemek isterseniz, özelliğin sadece kare şeklindeki ikinci nesil Hue Bridge’e bağlı renk özellikli Hue ışıklarıyla çalışacağını da unutmamak gerekir. Philips Hue uygulamasının Haziran ayının ilk aylarında tamamen yenilendiğini de eklemek gerekir. Konu ile ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için sadece bunlarla kısıtlıdır. 



PAYLAŞ