PewDiePie, Twitch Macerasına Başlıyor - Haberler - indir.com

PewDiePie, Twitch Macerasına Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-04-12 21:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

YouTube devi PewDiePie, YouTube platformunda en fazla abonesi bulunan kanal konumunda. Tam 54 milyon abonesi ile bir YouTube fenomeni olan PewDiePie, YouTube'un rakip platformu olarak nitelendirilen Twitch üzerinden her hafta yayın yapacağını açıkladı. Netglow kanalı üzerinden yapacağı Twitch yayınları ile takipçilerinin karşısına çıkacak. Bu noktada Best Club isimli ilk bölüm videosunu yayınladı bile ve her hafta düzenli olarak PewDiePie'ı Twitch üzerinde görmemiz mümkün olacak. Kendi YouTube kanalı üzerinden 'YOUTUBEISOVERPARTY' isimli başlıktaki videosu ile Twitch üzerinden yayınlarının başlayacağını duyurdu.

PewDiePie bu noktada Best Club ile yaptığı ilk bölümde bir başka YouTube yıldızı olan Brad Smith ile beraber yaptı ve Netglow üzerinden yapılan yayında PewDiePie, bu platform üzerinde kendisinin hazırladığı bazı orijinal şovların olacağını belirtti. Ayrıca PewDiePie, Amazon'un sahibi olduğu oyunların yayınlanacağını ve bunun için bir Twitch programı çıkarttığını belirtti. PewDiePie'ın son zamanlarda YouTube ile yaşadığı reklam sorunlarından dolayı başı bir hayli ağrımıştı.

Özellikle YouTube kanalı üzerinde GM, Starbuck ve Walmart gibi büyük şirketlerin reklamlarına nefret içerikli videolar hazırlamasından dolayı reklamlarını servisten geri çekmişti. Ayrıca hazırladığı 'YOUTUBEISOVERPARTY' isimli videosunda bu tepkinin aşırı abartılı olduğunu belirtiyor. PewDiePie ise YouTube ile yaşanan bu sorunlar sonrasında şu sözleri dile getirdi: 'Burası televizyon gibi insanların size 'Hayır, bunu yapamazsın!' dedikleri bir yer değil. Ancak görünen o ki, YouTube televizyona dönüşmeye zorlanıyor. Bu kimse için iyi olmayacaktır.' Bu noktada tepki ve problem içeren videoların tüm kanalı etkilememesi gerektiğinin altını çiziyor.

Pewdiepie ise Twitch üzerinden şova ve yayınlara başlayacağını YouTube ile yaşadığı anlaşmazlıktan önce düşündüğünü belirtti. Twitch haricinde YouTube üzerinden videolarının yayınlanacağını belirtiyor.





PAYLAŞ