PetsBro; Hayvanseverlere Özel Instagram - Haberler - indir.com

PetsBro; Hayvanseverlere Özel Instagram

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Fotoğraf çekmeyi seven akıllı telefon kullanıcıları arasında Instagram oldukça popüler bir yer sahip. Evcil hayvan fotoğrafları da günümüzde en popüler kategoriler arasında yer alıyor. PetsBro adlı uygulama tam da bu noktada devreye giriyor.

'Hayvanseverlere Özel Instagram' olarak tanımlanan PetsBro, hayvanseverlerin evcil hayvanlarına özel albümler oluşturmasına imkan tanıyan ücretsiz bir sosyal fotoğraf paylaşım uygulaması.

Uygulama üzerinden kullanıcılar profil oluşturabildikleri gibi bu profillere birden fazla evcil hayvan ekleyebiliyorlar. Kullanıcıların uygulamayı kullanabilmeleri için kayıt olmaları ya da evcil bir hayvan sahibi olmalarına gerek yok. Ancak uygulamada hayvan fotoğrafları dışındaki içeriklerin ayıklandığını da sizlere hatırlatmamızda fayda var.

Instagram hesabı üzerinden üye toplamaya çalışan PetsBro'da takip etme özelliği henüz yok. Bunun nedeni olarak da diğer uygulamaların takipleşme özelliğiyle yakalayamadıkları etkileşim gösteriliyor. Uygulama daha çok kulaktan kulağa pazarlama yöntemiyle kullanıcı kazanıyor.

Web tarafındaki geliştirme çalışmalarının halen devam ettiği hayvanseverlere özel Instagram hedefindeki PetsBro'nun Android ve iOS uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ