Pete Lau'nun OPPO'ya geri döneceği iddia ediliyor - Haberler - indir.com

Pete Lau'nun OPPO'ya geri döneceği iddia ediliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-23 16:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üreticisi Huawei'nin alt markası olarak üretim hayatına devam eden Honor'un yeni bir modeli olan Honor 30 Lite için tasarımsal ilk sızıntı yapılmış durumdadır. Söz konusu cihaz çok yakın zaman içerisinde geliyor. Bazı pazarda Honor 30 Youth Edition olarak da adlandırabileceği bir bir sürpriz taşımıyor. Cihazın arka kısmında üçlü bir kamera sistemi yer alıyor ve şirketin alışılan görsel ışık oyunu yaratan desen kullanıcıları karşılıyor. 

Gücünü MediaTek imzalı Dimensity 800 işlemci sisteminden alan telefon Honor 30 Lite, aktarıldığı kadarıyla 6,5 inç boyutunda 2400×1800 piksel 90 Hz yenileme hızına sahip bir ekran taşıyor. Cihaz kutusundan çıkarken Android 10 ile çıkıyor. Fakat, Google servislerinin yer almadığı Honor 30 Lite, 22W hızlı şarj destekli 4.000 mAh pil üzerine kuruluyor. Modelin önünde 16 megapiksel selfie kamera bulunuyor. Cihazın arkasına bakıldığında 48 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel kameralardan oluşan üçlü kurulum bir araya geliyor. Modelin ön yüzünde ise bir damla çentik var deniyor. Fakat bu konuya ilişkin henüz sızıntılar bulunmuyor. 

Yakında tanıtılacak olan Honor 30 Lite'ın özellikleri netleşiyorYakında tanıtılacak olan Honor 30 Lite'ın özellikleri netleşiyor

Honor 30 Lite yanında X10 Max ve 10X Pro da geliyor

Konuyla ilgili ortaya çıkan bilgilere göre X10 Max'ın X10'a oranla farkını sadece devasa ekranı ile koyması bekleniyor. Söz konusu bu akıllı cihazın, 7,09 inç ekran üstüne kurulduğu aktarılıyor. Adeta bir tablet boyutunda olacak olan bu telefon, bu açıdan nasıl bir deneyim sunacağı hakkında henüz bilgi yoktur. X10'un bir üst versiyonu olarak gelmesi beklenen X10 Pro modeli ise farkını arkasında yer alan 8 megapiksel periskop kamerası ve 20W kablosuz şarj desteğiyle koyacak deniyor. Bu telefonun da X10 Max ile beraber olarak çok yakında tanıtılması bekleniyor. Telefonların tasarımsal olarak yukarıdaki çizgiyi benimseyeceği aktarılıyor. Yani motorlu pop-up kamera ve ince çerçeveler kullanılıyor.


Honor 30 Lite özellikleri ortaya çıktıHonor 30 Lite özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ