PES Manager Mobil'e Geldi (Video) - Haberler - indir.com

PES Manager Mobil'e Geldi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Tokyo merkezli oyun geliştiricisi Konami tarafından hazırlanan futbol menajerlik oyunu PES Manager, bugün itibariyle uygulama mağazalarında yayınlanarak oyun severlerin indirmesine sunuldu.

Geçtiğimiz ay yaptığımız haberle mobil platformlara geleceğini duyurduğumuz PES Manager, gelişmiş 3 boyutlu oyun mekaniklerine ve 1500'ün üzerinde yıldız futbolcunun gerçek fotoğraflarına sahip bir futbol menajerlik oyunudur.

PES Manager

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz oyunda yıldız futbolcu kartlarını toplayarak kendi takımınızı kurarak, belirli periyotlarda yapılan futbol müsabakalarına katılacaksınız.

Yönettiğiniz takımın kazandığı her maç için para ve puan alacağınız oyunda ayrıca takımınıza Prize Draw adı verilen satın alımlar sayesinde yüksek bonservis bedeli olan yıldız oyuncuları ekleyebileceksiniz.

Menajerlik türünde oyunları sevenler için tavsiye edeceğimiz PES Manager'ı aşağıdaki bağlantılar üzerinden Android, iPhone ya da iPad cihazlarınıza indirebilir ve oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




PES MANAGER Tanıtım Videosu


PAYLAŞ