PES 2022 Ücretsiz olabilir! - Haberler - indir.com

PES 2022 Ücretsiz olabilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-06 13:00:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

Bir podcast aracılığıyla ortaya çıkan iddialara göre PES 2022 ücretsiz bir şekilde oynanabilecek ve önceki yıllara göre daha farklı bir yapıda oyunseverlerin karşısına çıkacak. 

Unreal Engine oyun motoruyla geliştirilen ve seride adeta devrim yapması beklenen PES 2022, geçtiğimiz günler içerisinde beta sürecine girildi. Bu sürecin ardından da oyun sektörünün gündeminde adeta bomba etkisi yaratan PES 2022, en çok adından söz ettiren oyunlardan biri olma yolunda adım adım ilerliyor. 

eFootball PES 2021 LITE yayımlandıeFootball PES 2021 LITE yayımlandı

VGC’de yayınlanan bir podcast oyunu ile ilgili olarak bilgi aktaran Andy Robinson (VGC Editörü), oyunun tamamen ücretsiz olarak erişime sunulacağını dile getirdi. Robinson'a göre oyunun son dönemler içerisinde oldukça popüler olan free-to-play bir oynanış modelini izleyeceğini dile getirdi. Herhangi bir futbol oyununun şu an için bu oynanış modeliyle sunulmadığı düşünülürse, KONAMİ'nin önemli denilecek düzede bir risk alarak büyük bir değişiklik denediğini de söylemek gerekir. Bu oynanış modeli ile beraber online içeriklerde monetizasyona yönelmeyi planlaması muhtemel olarak KONAMİ'nin, ulaşılabilirliği artırarak geçtiğimiz seneler içersinde gerçekleşen büyük hayal kırıklıklarının üstünü örtmek istediği dile getirildi. 

Fakat bu modele geçilmesi ile beraber Ana Lig ve Efsane Ol gibi modların geleceğinin ne olacağı da merakla beklenen konular arasında yer alıyor. Free-to-play modele geçilmesi halinde, bu modların gün yüzünü görmemesi gibi bir durum da söz konusu olabilir. DLC olarak bu modların satılması da mümkün olarak gözüken durumlar arasındadır. Bu şekilde bir durumda da PES hayranları oldukça büyük bir hayal kırıklığı yaşayacak gibi gözüküyor.


PES 2022'nin demo sürümü oyunculara açıldıPES 2022'nin demo sürümü oyunculara açıldı

PAYLAŞ