PES 2022 tamamen ücretsiz oluyor - Haberler - indir.com

PES 2022 tamamen ücretsiz oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-23 15:00:12
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Oyun dünyasının ikonik futbol oyunlarından olan PES’in yerine geçecek yeni futbol oyunu KONAMI tarafından resmi olarak duyuruldu. Bu duyuru ile beraber PES markasının tarihe karıştığını söyleyebiliriz. Oyun artık, “eFootball” olarak hayatına devam edecek. Diğer yandan oyuncular, eFootball için para ödemeyecekler. Video oyun dünyasını en önemli şirketlerinden olan KONAMI, bugün yaptığı açıklama ile popüler futbol oyunu PES’in yeni sürümünü duyurdu. KONAMI tarafından yapılan açıklamalara göre oyuncular artık yepyeni bir deneyim ile karşılaşacaklar. Diğer yandan iddialar kapsamında oyunun ücretsiz olacağı beklentileri de açıklama ile resmi olarak gerçekleşti.

KONAMI’nin yeni oyunu hakkında yaptığı en önemli açıklama ise oyun adı ile alakalı oldu. KONAMİ, yaptığı açıklamada PES isminin tarihe karıştığını söylerken, oyuncular oyuna artık eFootball adı ile görecekler. Buna göre bu yıl piyasa sürülecek eFootball 2022 oyunu önümüzdeki yıl ise eFootball 2023 olarak adlandırılacak.

CD Projekt, Digital Scapes Studios’u satın aldıCD Projekt, Digital Scapes Studios’u satın aldı

PES adı tarihe karıştı, eFootball 2022 geliyor

Yapılan açıklamalara göre eFootball 2022, bu sonbaharda piyasaya sürülecek. Oyuncular, bu oyunu ücretsiz olarak PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox Series X, Xbox Series S ve Xbox One cihazlarından oynayabilecekler. Diğer yandan oyunun tüm sürümleri çapraz platform desteğine de sahip olacak. Mobil tarafta ise bu yıl PES Mobile yerine eFootball 2022’nin yeni bir mobil versiyonunu göreceğiz. Mobil sürümde tamamen aynı olacakken PES Mobile’ın bu noktada baştan aşağı yenileneceği anlamına geliyor. Yeni eFootball 2022’nin en büyük farkı ise oyun motoru olacak. Şirket Unreal Engine 4’ü kullanmaya başlayacakken, oyun yapısı tam anlamıyla değişecek.

KONAMI açıklamalarına göre eFootball 2022, 9 takım ve gösteri maçları oynanacak şekilde yayınlanacak. Daha sonra ise yeni modlar ve takımlar getirilecek. Bakalım bu hamle KONAMI’ye neler getirecek göreceğiz.


PES 2022'nin demo sürümü oyunculara açıldıPES 2022'nin demo sürümü oyunculara açıldı
PES 2022 Ücretsiz olabilir!PES 2022 Ücretsiz olabilir!

PAYLAŞ