PES 2020'ye gelecek ilk yamanın içeriğini açıkladı - Haberler - indir.com

PES 2020'ye gelecek ilk yamanın içeriğini açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-19 21:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Futbol oyunu denildiği zaman kuşkusuz akla gelen ilk yapımlardan olan PES’in yeni oyunu PES 2020 için gelen bazı şikayetler sonrasında Konami yayınlayacağı ilk yamada eksiklerini gidermeyi hedefliyor. Oyuncular tarafından yoğun bir şekilde alınan şikayet ise daha çok hakemlerin faul kararları tarafında oldu. Konami ise PES 2020’ye gelecek olan ilk yama güncellemesinde neler sunacağını açıkladı. PES geliştirici ekibi tarafından Facebook üzerinde yapılan paylaşımda topluluk içindeki PES 2020’nin demosu ile kısa süre sonra satışta olacak olan sürüm arasında farklılıklar noktası tartışma konusu oldu. Bu noktada oyuncular PES 2020’nin satışa sürülen versiyonu ile demosu arasında hassaslık, hakem kararları ve yavaşlık gibi farklılıklar olduğu dile getirildi. Özellikle satışta olacak olan sürümde sert hakem kararlarının oldukça problemli olduğu ifade edildi.

PES 2020 İlk Yama İçeriği Belli Oldu

Pes 2020 demosu yayınlandıPes 2020 demosu yayınlandı

Konami tarafından yapılan ilk açıklamada, “Oyun ekibi tarafından hata olarak belirlenen şeyleri düzeltmek üzerine odaklandık. Düzeltilen hatalara verilecek örneklerden bir tanesi faul kararları. Demoda faul olarak karar verilen bazı hareketlerin gerçek hayatta faul olmayacağını fark ettik. PES’i gerçek hayattaki futbola yakınlaştırmaya çabalamaya başlamamızdan beri kararları daha iyi hale getirebilmek için elimizden gelenin en iyisini yaptık” sözleri dile getirildi. Ayrıca hakem kararları hakkında “Yukarıdaki örnekte söylediğimiz gibi demo sürümü ile son ürün arasındaki birçok hata düzeltildi. Oynanış ise demo sürüme geri döndürülemez çünkü bu, düzeltilen hataların yeniden baş göstereceği anlamına gelir. Bu, bazılarınızı üzdüyse özür dileriz ancak bunu herkese açıklamak istedik” denildi.

Ekim ayı sonlarına doğru yayınlanacak olan yamada oyuncuların top kayıplarına olan reaksiyonları geliştirilecek. Bu noktada ceza alanı içerisindeki top mücadeleleri daha heyecanlı bir hal alacak. Ayrıca defans ve orta saha tarafındaki pozisyon alma durumları iyileştirilecek. Konami oyunculara yapmış olduğu şu açıklama ile sözlerini sonlandırdı:

“Bazen herkesi mutlu edemeyebiliriz ancak hepinize harika bir deneyim sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığımızdan emin olun. Oynanış ve diğer konular hakkında da bize geri bildirimlerinizi iletmeye devam edin. Görebileceğiniz gibi hepsini kontrol etmek zaman alabiliyor ama hepsine zaman ayırıyoruz.”


Pes 2020 sistem gereksinimleri açıklandıPes 2020 sistem gereksinimleri açıklandı
PES 2020 sistem gereksinimleriPES 2020 sistem gereksinimleri

PAYLAŞ