PES 2019'da Türkiye Süper Ligi de bulunabilir - Haberler - indir.com

PES 2019'da Türkiye Süper Ligi de bulunabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-31 12:30:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Oyun

PES 2019 oyuncularını heyecanlandıran ve sevindiren haber ise Türkiye Süper Ligi'nin PES 2019 oyununda yer alabilme ihtimali olmasıydı. Ülkemizde PES serisini oynayan insanların çoğu bu haberi istemiştir. Oyun hakkında konuşan Konami şirketinin yetkilileri, PES 2019 için lisanslı liglerin artacağını söyledi. Boşalan UEFA lisanslarının tekrar yerini dolduracaklarını belirttiler. Oyuncuların ilk defa karşılaşacağı liglerin de olduğunu söylediler.

Oyunun İçerisinde Türkiye Süper Ligi var mı?

10 yıla yakın bir süredir UEFA ile sözleşmesi olan şirket, sözleşme içerisinde Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi organizasyonlarını yapıyor. Ancak 2018'den itibaren anlaşmayı yenilemediler. Bu sebeple PES 2019'a dahil olan yeni ligler şunlar;

  • Belçika Jupiler Pro League
  • İskoçya Ladbrokes Premiership
  • Danimarka Superliga
  • İsviçre Raiffeisen Super League
  • Rusta Premjer-Liga
  • Portekiz Liga NOS
  • Arjantin Superliga Quilmes Clasica

Henüz liglerin tamamını açıklamasa da büyük bir oranını açıklayan şirket belki içerisinde Türkiye Süper Ligi'ni de barındırabilir. Açıklanamayan 2 ligden birinin Türkiye Ligi olacağını düşünsek de öyle olmayabilir. Şuanda kesin olmasa da ülkemizin nüfusu ve Konami'nin zor günlerinin olduğunu var sayarsak Türkiye Süper Ligi'ni oyuna ekleyeceklerini sanıyoruz. PES 2019'a gelecek olan ve ya gelmesi düşünülen Türkiye Süper Ligi'nin eklenmesi sonucunda ülkemizde daha fazla satar mı bilmiyoruz fakat büyük bir ilgi göreceği kesin. PES serisinin azılı rakibi FIFA'da böyle bir atak yaparak ülkemizde ki satış oranlarını yükseltebilir hatta PES serisinin bitmesine bile sebep olabilir. Şu anlık tam bir bilgi gelmese de Konami şirketinin oyuna ekleyebileceği sayılı Ligler arasında bulunuyoruz. Yani yeni oyunda Türkiye Süper Ligi'ni görürseniz şaşırmayın.





PAYLAŞ