PES 2019 nasıl olacak? - Haberler - indir.com

PES 2019 nasıl olacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-30 09:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Oyun tutkunlarının her yıl büyük bir merakla beklediği serilerden bir tanesi PES serisi oyunları. Konami imzası taşıyan seri için, her yıl yeni bir oyun yayınlanıyor. Yayınlanan her yeni oyunda da seriye yenilikler katılıyor ve daha da geliştirmek esas amaç oluyor. PES serisinin karşısına, yine her yıl rakip olarak FIFA serisi geçiyor. Bu iki serinin birbiriyle olan çekişmesi ise oyun dünyasını oldukça yakından ilgilendiriyor. Bu yıl her iki seri için de yeni oyunlar piyasadaki yerini alacak. Aralarında geçecek olan çekişme sırasında kimin galip geleceği ise merak konusu. Futbol severlerin merakla beklediği PES 2019'a dair bazı sızıntı bilgiler elde edildi.  Sızıntı bilgilerin yanı sıra, oyuna dair ekran görüntülerinin de elde edildiği verilen bilgiler arasında.

PES 2019'a dair sızdırılan bilgiler

Bilindiği üzere FIFA ve PES her yıl birbirleriyle çekişmeye devam ediyorlar ve son yıllara bakıldığında, bu çekişmede üstün gelen tarafın FIFA olduğu görülüyor. Bu nedenle, futbol oyunu severler bu yıl PES 2019'la yapılacak olan atakları merak ediyor. Merak edilen PES 2019'a dair bazı bilgiler ve ekran görüntüleri sızdırıldı. Sızdırılan görüntüleri haberin sonunda inceleyebilirsiniz. Serinin yeni oyununun nasıl olacağına dair sızdırılan bilgilere bakılırsa da;

PES 2019'a bu yıl lisanslı lig sayısının aratabileceği söyleniyor. MyClub modu tamamen yenilecek ve haftanın ya da ayın oyuncusu gibi futbolcu versiyonları eklenebilir. 'Trick' animasyonlarına 11 yeni animasyon eklenecek, pas şut animasyonları daha da geliştirilecek. 4K HDR desteğine sahip olacak. Master League modu da geliştirilecek ve oyuncuların daha keyif alabileceği bir hale getirilecek.





PAYLAŞ