PES 2019 Mobile neler sunuyor? - Haberler - indir.com

PES 2019 Mobile neler sunuyor?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-22 15:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Futbol oyunu severlerin gözde yapımlarından biri olan PES, PES 2019 Mobile ile mobil oyuncuların karşısına çıktı.

PES, oyun sektöründe futbol oyunlarına öncülük yapan ve bu anlamda en sevilen yapımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Serinin her yıl yeni bir oyunu, bir öncekinden daha gelişmiş bir şekilde oyuncuların beğenisine sunuluyor. Bu yıl da son olarak PES 2019 çıkış yapmıştı. Kısa bir süre önce mobil oyuncular için, PES 2019’un mobil versiyonu da çıkışını yaptı. Bu haber özellikle Türkiye’deki PES serisi hayranlarını heyecanlandırdı. Çünkü, oyunun mobil versiyonunda bu kez farklı ligler de yer aldı ve bunlardan bir tanesi Türkiye Ligi oldu.

PES 2019 Mobile’da neler var?

Kısa bir süre önce akıllı telefonların uygulama mağazalarında yerini alan PES 2019 Mobile, bir önceki oyunlarına kıyasla dolu dolu geldi. Birtakım yeniliklerle gelen PES 2019, oyuncularını mobilde de memnun edecek gibi görünüyor. Oyunda Türkiye’deki oyuncular için ilk dikkat çeken konu, Türkiye Ligi’nin de eklenmesi oldu. Türkiye Ligi’nin yanı sıra, Güney Amerika Ligi’nden Şili Arjantin gibi ligler, Japonya ligi ve yine ilk kez Rusya Ligi oyunda PES 2019’da yer alıyor. Bunların dışında oyunda genelde gördüğümüz Portekiz, İskoçya, Belçika, Danimarka, İsveç ligleri de yine oyunda bulunuyor. Oyunda dünya çapındaki 8 bin oyuncudan istediğinizi seçerek kendi takımınızı oluşturabilirsiniz. Beckham, Zico, Romario, Cruyff, Nedved, Gullit, Maldini gibi birçok efsane PES 2019’da oyuncularla buluşuyor.

Oyunda elbette ligler dışında da sunulan şeyler var. Bunlardan bir tanesi; çok oyunculu modlar. Bu modlarda arkadaşlarınızla birlikte kurduğunuz takımlarla maçlar yaparak mücadele edebilirsiniz. Dostluk Maçı modunda, arkadaş listenizden birisi seçilerek bir maç başlatılıyor. Çevrim içi Maç Modu ise dünyanın dört bir yanından oyuncularla karşı karşıya geldiğiniz bir mod. Oyunda bir de Öne Çıkan Oyuncular yer alıyor. Bu listeyi, bir önceki hafta en iyi performansı sergileyen oyuncular dolduruyor. Bu oyuncuların performansı daha iyi oluyor ve siz de bu oyuncuları kadronuza dahil edebiliyorsunuz. Oyun, App Store ve Google Play üzerinde ücretsiz olarak indirilmeye sunuluyor. PES 2019’u oynamanız için, sürekli internet bağlantısı gerektiğinin de altını çizelim.





PAYLAŞ