PES 2018'in PC demosunun tarihi verildi - Haberler - indir.com

PES 2018'in PC demosunun tarihi verildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-11 11:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Futbol oyunu severlerin merakla beklediği oyunlardan biri olan PES 2018'in çıkış tarihine oldukça kısa bir süre kaldı. Yaz aylarında oyuna dair birçok video ve bilgi içerikli haber yayınlandı ve oyuncuların heyecanı canlı tutuldu. Birkaç gün sonra çıkışını gerçekleştirecek olan oyunun demosu da oyun severler tarafından merakla bekleniyordu. Geçtiğimiz haftalarda oyunun demosu, konsollar için yayınlanmıştı ve konsol oyuncuları böylece demoya erişim şansına sahip olmuşlardı. PC oyuncuları da kendileri için demonun ne zaman yayınlanacağını bekliyorlardı. PC oyuncuları için beklenen haber geldi ve PES 2018 için PC demo tarihi de verildi.

PES 2018 konsollardan sonra, PC için de demosunu yayınlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde, Konami Digital Entertainment web sitesi üzerinden PC kullanıcılarıyla demo tarihini paylaştı. Paylaşılan bilgiye göre, PES 2018'in PC demosu Eylül ayının ortasında oyun severlere sunulacak. Demoda yer alacak olan takım ve stadlar da  PES severlere sunuldu.

PES 2018'in PC demosunda bulunacak olan takımlar;

FC BARCELONA

Borussia Dortmund

Liverpool FC

INTER

SC CORINTHIANS PAULISTA

CR Flamengo

CA BOCA JUNIORS

Club Atlético River Plate

COLO COLO

Almanya

Arjantin

Brezilya

PES 2018 PC demosunda bulunacak stadlar;

Camp Nou

Signal Iduna Park

PES 2018, 12 Eylül tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde, 14 Eylül tarihinde, Avrupa ve Asya'da PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek.





PAYLAŞ