PES 2017 Demo Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

PES 2017 Demo Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-22 14:14:51
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Sonbahar aylarında çıkacak olan Pes (Pro Evolution Soccer) 2017, çıkış tarihi yaklaştıkça heyecanı artan oyunculara bir müjde vererek, oyunun demo tarihini de açıkladı.

Sonbaharın yaklaşmasıyla hareketlenen oyun dünyasında, çıkış yapacak oyunlara ilişkin ardı arkası kesilmeden yepyeni haberler ve açıklamalar geliyor. Sonbaharda çıkacak olan ve oyuncuların da dört gözle beklediği oyunlardan en çok rağbet görenler futbol oyunları oluyor. Futbol oyunları deyince de akla ilk gelenlerden bir tanesi tabiki Pes. 15 Eylül'de çıkış yapacağını açıklayan oyun, meraklı bekleyenlerine bir müjde daha verdi. Konami oyunun demo çıkış tarihini de açıkladı.

Futbol oyunları deyince akla gelen iki oyun her zaman FİFA ve PES oluyor. Birbirine yakın çıkı tarihleri ile  fazlasıyla rekabete girecek iki oyundan PES, yeni açıklamasıyla yeniden gündeme düştü. Konami PES 2017'nin demo tarihini de açıklayarak, bekleyenleri biraz rahatlattı. Pes 17, bu seneki anlaşmaları ve lisans alımlarıyla oldukça adını duyurdu ve oyuncularının heyecanını bir kat daha arttırdı. Demo tarihi açıklandı fakat bu versiyonda hangi modların açık olacağı konusunda henüz bir şey bilinmiyor. Oyunun demosu ise, Konami'nin Gamescom Fuarı'nda yaptığı açıklamaya göre 324 Ağustos'ta oynanabileceği söylendi. Camp Nou ve Neu Sonne Arena stadlarınında yer alacağı PES 17'de bulunacak takımlar ise şu şekilde; Barcelona, Atletico Madrid, Arsenal, Boca Juniors, Fransa, Almanya, Corinthians Paulista, Flamengo, River Plate.

Yeni grafikleri ve ses uyandıran anlaşmalarıyla oyun dünyasına bomba gibi çıkış yapmaya hazırlanan PES 17'ye sahip olabilmek için, şu an 159 TL ödeyerek ön sipariş vermeniz mümkün. 24 Ağustos'ta demosunu oynayacak oyuncular, oyunun asıl versiyonuna da 15 Eylül tarihinde kavuşacaklar. Oyun, PS 4 ,PS 3, PC ve Xbox One için raflardaki yerini almaya hazırlanmaya devam ediyor.

 





PAYLAŞ