PES 2014 Demosu Yayınlandı - Haberler - indir.com

PES 2014 Demosu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçtiğimiz Eylül ayında lanse edilen PES 2014' ün PC demosu gecikmeli bir şekilde de olsa sonunda oyun severlerin beğenisine sunulmak için yayınlandı. Oyun demosunu haberimiz üzerinden indirebilirsiniz.

Konami tarafından oldukça köklü değişikliklere imza atarak geliştirilen PES 2014' de bu yıl Fox Engine ve Havok fizik motorları kullanılarak bambaşka bir oynanış ve arayüz ile oyun severlerin karşısına çıkan PES 2014, bu serinin fanatikleri için oldukça beğeni toplayacağa benziyor. Önceki sürümlerinde yapay zeka özelliği kullanılan oyunun bu sürümünde bu özellik bir adım daha ileri taşınarak hem karakterler hem de top kontrolleri daha gerçekçi bir şekilde oyuna yansıtılmıştır. Ayrıca PES 2014 demosunda konsol sürümünden ayrı olarak  İngiltere, İspanya, Fransa ve Portekiz gibi takımları da bulabilirsiniz. Oyunu deneyimlemeniz için yayınlanan bu sürüm ilk defa oynayacak ve deneyecekler için tam bir fırsat

Arcade oyun tarzının aksine Simülasyon oyunlarının tarzına yakın bir türde olan PES 2014 için yayınlanan demoyu sitemiz üzerinden hızlı ve güvenilir bir şekilde indirebilirsiniz.





PAYLAŞ