Periscope Yayıncılara Süper Kalpler İle Para Kazandıracak - Haberler - indir.com

Periscope Yayıncılara Süper Kalpler İle Para Kazandıracak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-26 06:01:51
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Twitter'ın ünlü canlı yayın aracı olan Periscope bildiğiniz üzere ülkemizde geçtiğimiz zamanlarda Scope adı ile yayın hayatına geçmişti. Yeni gelen gelişmeler ile artık Periscope'taki yayıncılar yaptıkları yayınlar üzerinden bu canlı yayın servisi üzerinden bir gelir elde edebilecekler. İzleyiciler yayıncıya 'Süper Kalpler' adlı bir sanal hediye gönderebilecek ve desteklerini maddi anlamda da vermiş olacaklar. Scope Süper Kalpler girişimi kullanıcılar tarafından beğeniliğ başarılı olur ise Twitter için yeni bir gelir kaynağıda gün yüzüne doğdu diyebiliriz. Bir yayın esnasında yayıncıya Süper Kalpler gönderebilmek için ilk olarak Süper Kalpler'i satın almanız gerekiyor.

Bu kalpler canlı yayınlar esnasında satın alınıp gönderilebiliyor. Tekrar izlenmelerde böyle bir durum söz konusu olmuyor. Süper Kalpler'i satın almak için ise Scope'un sanal para paketine sahip olmanız gerekiyor. Bu sanal para paketini ise gerçek para ile satın almanız gerekiyor. Süper Kalpler sistemi üç farklı sisteme sahip durumda. Bu noktada Temel Süper Kalpler 33 sanal para, Süper Kalpler 66 sanal para ve Deluxe Süper Kalpler ise 111 sanal para karşılığında satın alınabiliyor. Süper Kalpler ekranda gönderen kişinin profil fotoğrafı ile gözüküyor ve Deluxe Süper Kalpler ise kullanıcıların profil fotoğraflarının yanı sıra parıldıyan efektler ile ekranda beliriyor.

Yayıncı ekranında ise gözüken her yıldız harcanan sanal parayı söteriyor. Bir izleyici yayınında 330 sanal para karşılığı ile 10 Süper kalp gönderiliyor ise yayıncı 330 yıldız kazanmış oluyor. Yıldız sayısı 185 bin seviyesine ulaşan yayıncılar ise ayda 1 defa yıldızlarını para ile takas edebiliyorlar. Bu miktar ise yayıncı kasasına 175 dolar olarak yansıyor. Scope tarafından açıklanan göre paranın büyük bir dilimi yayıncılara verilirken, yüzde 30'luk bir kısmın Scope tarafından kesildiği ifade ediliyor. Şuan için ABD üzerinde faaliyette olan bu yeni özelliğin yakın zamanda tüm bölgelerde aktifleşmesi bekleniyor.





PAYLAŞ