Periscope sahte etkileşimlerin önüne geçecek - Haberler - indir.com

Periscope sahte etkileşimlerin önüne geçecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-14 17:21:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Sosyal medya devleri arasında yer alan Twitter’ın canlı yayın aracı olan Periscope için yeni hamleler geliyor. Şimdi ise şirket Periscope için sahte etkileşimlerin tamamen önüne geçilmesi için hamlede bulunacak. Canlı yayın uygulaması olarak hayatımıza giren Periscope uygulaması, eskisi popülerliğine sahip olmasa da hala belli bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. Platformun tekrardan eski dönemine yükseliş göstermesi için ise çalışmalar sürüyor. Bu yönlü ilk hamle ise sahte etkileşimler tarafında olacak. Sosyal medyanın bitmek bilmeyen sahte içerik ve takipçileri Periscope tarafında da kendini gösteriyor. 2016 yılında küfürlü yorumların önüne geçen şirket şimdi ise kalp ve şişirilen sohbet içeriğine sahip yayınların sahte etkileşimlerini tamamen yasaklanacak.

Sahte Etkileşimler Yasaklanıyor

Periscope Yayıncılara Süper Kalpler İle Para KazandıracakPeriscope Yayıncılara Süper Kalpler İle Para Kazandıracak

Uygulama içerisinde yer alan sahte yorum, beğeni ve etkileşimler üçüncü parti uygulamalar ile gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz yılın Kasım ayı döneminde ise Instagram cephesi de sahte etkileşim için beğeni ve takipçi kasan hesapların önüne geçmiş ve kapatmaya başlamıştı. Facebook’ta bu ay benzer hamle gösterirken şimdi ise Periscope tarafında temizlik başladı. Periscope cephesinde sahte takipçilerin tespiti sadece kullanıcı tarafında olmayacak ve sağlayacakları sistem sayesinde spam içeriklerin bulmanın kolay bir yoluna sahip olduklarını belirtti.

Instagram ve Facebook cephesinin de canlı yayın özellikleri olmasıyla beraber Periscope hızlı bir şekilde kullanıcı kaybetmeye devam ediyor. Şirket bu yeni politikası ile beraber sahte etkileşimlerin önüne geçerek kaybettiği kullanıcıları geri kazanmayı hedefliyor.


İlgili uygulamalar
Periscope arkadaşlarınızı canlı yayına davet edebileceksinizPeriscope arkadaşlarınızı canlı yayına davet edebileceksiniz
Süper Lig maçları esnasında Periscope erişim engeli geldiSüper Lig maçları esnasında Periscope erişim engeli geldi

PAYLAŞ