Periscope Hesabı Silme İşlemleri Nasıl Yapılır? - Haberler - indir.com

Periscope Hesabı Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-15 15:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Bir kaç yıl önce hayatımıza giren Periscope, kullanıcılar canlı yayın yaparak hesapta yer alan arkadaşları ile iletişim kurmalarını sağlayacaktır. Periscope uygulaması ilk zamanlarda iOS platformu için sunulmuştu ve daha sonra da Android kullanıcılarına sunuldu. Kısa sürede büyük kullanıcı kitlesine sahip olan canlı yayın platformu Periscope, artık eskisi kadar popüler değildir. Bu sebeple akıllı cihazınızda yer kaplamaması adına Periscope uygulamasını silerek hesabınızı tamamen ortadan kaldırmak için yazımızdan referans alabilirsiniz. Son derece kolay adımlar ile Periscope hesabınızı tamamen silebilirsiniz. Periscope uygulaması üzerinden canlı yayın yapmaktan sıkıldıysanız ve hesabınızı silerek bu fazlalıktan kurtulabilirsiniz. Periscope yerine Twitter hesabınız üzerinde de canlı yaparak kullanıcılarına ulaşabilirsiniz

Yıllar önce Twitter bünyesinde sunulan Periscope mobil uygulaması, hatırlamak gerekirse ilk olarak ünlü isimlerin kullanıma sunuldu ve bunun yanı sıra aynı zamanda sadece iPhone kullanıcıları için açıktı. Zaman içerisinde bir kaç beta sürümünün ardından Android işletim sistemi bulunan akıllı cihazlara da gelen canlı yayın yapma platformu Periscope, ilk çıktığı dönemlerde Twitter'ın belirlediği çerçevede kullanılıyor olsa da zamanla özellikle de ülkemizde farklı yönlerde de kullanılmaya başlandı. 

Periscope Yayıncılara Süper Kalpler İle Para KazandıracakPeriscope Yayıncılara Süper Kalpler İle Para Kazandıracak

Periscope üzerinden maç yayınlarından tutunda müstehcen içerikli yayınlara kadar bir çok çirkin içerik sayesinde Periscope eskisi kadar tercih edilmemeye başladı. Bunun üzerinde kullanıcılar Perscope'u engellemek için çeşitli yöntemler aradı. Bunun üzerinde Twitter harekete geçerek canlı yayın özelliğini kendi bünyesine alarak Periscope'u bitirme kararı aldı. Şöyle ki, Facebook, YouTube ve aynı zamanda  Instagram gibi ileri gelen sosyal medya platformları da canlı yayın özelliği sunmaya başladı. Bunun üzerine Periscope, tamamen bitme noktasına geldi. Periscope yerine zaten canlı yayın başlatabileceğiniz birçok uygulama mevcuttur. Sizde Periscope gibi bir uygulama ile akıllı cihazınızı doldurmak istemiyorsanız tamamen Periscope hesabını silerek akıllı cihazınızı daha da rahat bir hale getirebilirsiniz. 

Periscope Hesap Silme İşlemleri Nasıl Yapılır?

Bir zamanların en popüler canlı yayın yapma uygulaması Perscope, artık neredeyse kullanılmıyor. Periscope ilk anda çok farklı bir amaç doğrultusunda geliştirildi. Fakat daha sonra kullanım alanı git gide değişerek kullanıcıları rahatsız eden bir uygulama haline geldi. Bunun yanı sıra aynı zamanda canlı yayın yapma özelliğine sahip birçok mecranın da ortaya çıkması ile Periscope tamamen bitişini ilan etti. Bu sebeple Periscope uygulamasını tamamen silmek için yazımızdan faydalanın. Canlı yayın özellikli Periscope'un silinme işlemleri maalesef direkt olarak mobil cihazınızdan ya da web adresi üzerinden yapılması mümkün değildir. Buralardan sadece hesapları devre dışı bırakabiliyorsunuz. 

Periscope hesabını tamamen silmek istediğiniz taktirde Periscope silme işlemi için destek ekibine e-posta göndermeniz gerekiyor. Periscope'un destek ekibinin adresi; [email protected] şeklinde ayarlandı. Mail içeriğine ne yazacağınız konusunda pek fazla düşünmenize geek yoktur. Mailin içeriğine “Delete Account” yazmanız, içerikte de Twitter ve Periscope kullanıcı adını yazmanız (telefon numarasıyla kayıt olduysanız Periscope kullanıcı adınızı vermeniz yeterli) yeterli olacaktır. Destek ekibinden geri dönüş biraz zaman alabilir fakat beklemekte fayda vardır: 


İlgili uygulamalar
Periscope sahte etkileşimlerin önüne geçecekPeriscope sahte etkileşimlerin önüne geçecek
Periscope arkadaşlarınızı canlı yayına davet edebileceksinizPeriscope arkadaşlarınızı canlı yayına davet edebileceksiniz
Süper Lig maçları esnasında Periscope erişim engeli geldiSüper Lig maçları esnasında Periscope erişim engeli geldi

PAYLAŞ