Periscope arkadaşlarınızı canlı yayına davet edebileceksiniz - Haberler - indir.com

Periscope arkadaşlarınızı canlı yayına davet edebileceksiniz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 13:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Son dönemlerin en etkin sosyal ağ uygulamalarından bir tanesi olan Periscope, yeni güncelleme ile birlikte özellikle arkadaşlar arasındaki iletişimi arttırmayı hedefliyor. İşte konu ile ilgili detaylar. 

Periscope Yayıncılara Süper Kalpler İle Para Kazandıracak 

Periscope Yayıncılara Süper Kalpler İle Para KazandıracakPeriscope Yayıncılara Süper Kalpler İle Para Kazandıracak

Twitter tarafından geliştirilen ve kısa süre içerisinde yüksek bir popülerliğe ulaşmayı başaran Periscope kullanıcıların canlı yayınlar ile ilgili birbirine bildirim gönderebilmesi adına özel bir seçeneğe ulaşmasını sağladı. Konu ile ilgili yapılan açıklamalarda kullanıcıların birbirine canlı yayın için davet göndererek arkadaşlarını canlı yayına dahil edebileceği ifade edildi. Yapılan bu açıklamalar ile birlikte Periscope’ta yeni bir dönemin başlayacağı net bir şekilde görülürken kullanıcılar davet etme işlemleri için kolay bir şekilde uygulama ekranındaki seçenekler kullanılabilecek.

Periscope canlı yayına davet nasıl gönderilecek?

İlgili özelliğin kullanılması halinde davet edilen kişi ile kullanıcı ortak bir şekilde canlı yayına başlayacak ve bu yeni özellik ile birlikte Periscope’ta çok farklı bir deneyim elde edilmiş olacak. Öyle ki bugüne kadar kişilerin tek kişilik bir şekilde gerçekleştirebildiği canlı yayınlar yeni dönem ile birlikte arkadaşlar arasında gerçekleştirilebilecek.

Davet sistemi nasıl çalışacak?

Periscope için geliştirilen davet sisteminde canlı yayın yapan kullanıcının izleyiciler arasından davet etmek istediği kişiyi seçerek davet göndermesi yeterli olacak. Eğer kişi canlı yayını kabul ederse ve daveti onaylarsa canlı yayına dahil olması mümkün olacak. 

Periscope Yasağı Sonrasında Scope İsimli Yeni Uygulama Yayınlandı 


İlgili uygulamalar
Süper Lig maçları esnasında Periscope erişim engeli geldiSüper Lig maçları esnasında Periscope erişim engeli geldi

PAYLAŞ