Performans Canavarı Razer Phone 2 Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Performans Canavarı Razer Phone 2 Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-30 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Oyuncu ekipman üreticisi olan Razer tarafından oyun odaklı akıllı telefon modeli Razer Phone’u görmüştük. Şimdi ise şirketin bu selefi modelinin yerini alacak olan yepyeni Razer Phone 2 cihazına dair ilk detaylar gelmeye başladı. Basın görseli ortaya çıkan Razer Phone 2’nin detayları ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşıldı. Ortaya çıkan görselin önceki nesil Razer Phone ile aynı tasarım çizgilerine sahip olduğu gözüküyor. Ön yüzeyde stereo hoparlör sistemini gördüğümüz bu modelin arka kamerası merkeze konumlandırılmış durumda. Ayrıca arkada LED ile aydınlatılan Razer logosu bulunuyor.

Razer Phone 2

Telefon kare bir gövde yapısına sahip olurken teknik detaylar kısmında tıpkı ilk nesil model gibi güçlü bir cihaz olarak geliyor. Snapdragon 845 işlemcisini kullanan bu modelde 8 GB’lık RAM belleğini görüyoruz. Sızıntıya göre Chroma LED aydınlatma sistemine sahip olacak bu modelde 2560 x 1440 piksel çözünürlüklü 16:9 çentiksiz bir ekran göreceğiz. Telefon bir oyuncu cihazı olacağı için ekran tarafında 120 Hz’lik yenileme hızının olması yüksek bir ihtimalle bekleniyor. Cihaza dair beklentiler bu şekilde olurken serinin ilk modeli Razer Phone’da Snapdragon 835 ve 8 GB RAM gibi özelliklere sahip olmuştu.

Yine 120 Hz ekran ile gelen ilk model 4000 mAh’lik batarya ve hızlı şarj desteği sunuyordu. Gerçekçi ekran renkleri ile dikkat çeken modelin kamera detaylarını hatırlayacak olursak 12 megapiksellik F1.75 diyafram değerli geniş açı ve 13 megapiksellik F2.6 diyafram değerli çift kamera yer almıştı. Ön yüzeyde de 8 megapiksellik kamera yer alan ilk modelde Dolby Atmos desteği ile çift hoparlör sistemi görmüştük. Yeni Razer Phone 2 tasarım noktasında çokta fazla yenilik sunmasa da performans noktasında üst seviye bir cihaz olacağa benziyor.





PAYLAŞ