Pek duyulmamış 5 harika mobil oyun! - Haberler - indir.com

Pek duyulmamış 5 harika mobil oyun!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-17 20:50:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Akıllı telefonların teknoloji dünyasına giriş yapmasıyla beraber, mobil oyuncuların sayısı da artmaya başladı. Son yıllarda neredeyse herkesin elinde olan akıllı telefonların rağbet görmesi, uygulamaların sayısında da artışa neden oldu. Onca uygulama içerisinde kullanıcılar hangisinin iyi hangisinin kötü olduğu konusunda seçim yapmakta oldukça zorluk çekiyor. Eğer yayınlanan mobil oyun belli popülerliğe ulaşamazsa, gün yüzüne de çıkamıyor ve birçok oyun sever henüz keşfedemeden tarihe karışıyor. Mobil oyun severlerin, yüzlerce gereksiz uygulama içerisinde keşfedemediği bazı mobil oyunlardan Android ve iOS için indirilebilecek olan 5 tanesinin isimleri şu şekilde verilebilir.

Jumps and Falls

Doodle Jump adlı oyunla da benzerlik gösteren Jumps and Falls, sonsuz döngü mantığında işleyen oyunlardan biri. Oyundaki amacınız; engellere çarpmadan yukarı sıçrayarak yolunuza devam etmek.

Memory Dungeon RPG

Hafıza ve bulmaca oyunu severlerin severek oynayacağı oyunlardan biri olan Memory Dungeon RPG, oyuncularına farklı bir deneyim sunuyor.

Whiteman

Oyuna grafiksel anlamda bakıldığında, oldukça basit grafiklere sahip. Fakat oynanış biçimi söz konusu olduğunda ise oyun severleri biraz zorlayabilir.

eSports Manager

Spor oyunları severler ve eSpor hayranı olanlar için, önerilecek mobil oyunlar arasında yer eSports Manager yer alıyor. yönetici simülatörlerinden hoşlananların da sevebileceği tarz da bir oyun.

Woof Patrol

Eğlenceli vakit geçirmek isteyenler için, süper kahraman Woof Patrol önerilecek oyunlar arasında yer alıyor.





PAYLAŞ