Peak Games'in Ryan Reynolds'lı reklam filmleri yayında - Haberler - indir.com

Peak Games'in Ryan Reynolds'lı reklam filmleri yayında

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-25 19:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Toon Blast mobil oyunu ile adından söz ettirmeyi başaran Peak Games, başarıları arasına yenilerini katmaya devam ediyor. Toy Blast ve Toon Blast gibi oyunlarıyla oldukça beğeni toplayan Peak Games, şimdi de ABD pazarında isminden söz ettirmek için birtakım çalışmalar yapıyor. Bu nedenle Peak Games, Ryan Reynolds'lı reklam filmleri ile yoluna başladı. Ryan reynolds'ın oynadığı reklam filmleri serisini, ödüllü yönetmen Tom Kuntz çekti. Toplamda 9 filmin yer aldığı serinin konusu da Toon Blast.

Peak Games Strateji Direktörü Ömer İnönü, konuya dair açıklama yaptı. Bu reklam filmlerinin, dijital platformdaki ilk iş olduğunun altını çizdi. Peak Games Strateji Direktörü Ömer İnönü, 'Ryan Reynolds yeteneği ve kendine özgü mizah anlayışı ile Toon Blast için ideal bir isim. Reynolds gibi bir isme performans pazarlama kampanyasında dünyada yer veren ilk mobil oyun şirketi olduğumuz için şanslıyız.' ifadelerini kullandı. Ryan Reynolds ise, 'Peak Games ekibi birlikte çalışması çok kolay ve eğlenceliydi. Yaşadığım deneyimden gerçekten çok mutluyum.' diye konuştu.

Peak Games, 2018 yılı için 400 milyon pazarlama payı belirledi

Peak Games'in reklam filmi serisi ödüllü reklam ajansı TBWA/Chiat/Day LA ile birlikte ve yine ödüllü yönetmen Tom Kuntz eşliğinde çekildi. Dokuz senaryo için 30'dan fazla versiyon oluşturuldu. Peak Games, çalışmayı 2018 yılı için belirlediği 400 milyon dolar pazarlama bütçesi ile gerçekleştirdi. Peak Games, ABD pazarına bu reklam filmiyle sağlam bir giriş daha yapmış oldu. Toy Blast ve Toon Blast'la daABD'de en çok gelir elde eden ilk 10 oyun arasında yer alıyor. Toy Blast 120 milyondan fazla kişiye ulaşırken, Toon Blast'ın indirilme sayısı da 80 milyonu geçti. Ryan Reynolds'ın oynadığı reklam filmleri de sosyal platformlar üzerinden tüm dünyada yayınlanacak.





PAYLAŞ