PC'den Instagram'a nasıl fotoğraf yüklenir? - Haberler - indir.com

PC'den Instagram'a nasıl fotoğraf yüklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 14:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günümüzde sosyal medya ağları gittikçe daha popüler hale gelirken, son zamanların en çok kullanılan platformunun Instagram olduğu biliniyor. Popüler sosyal medya platformu Instagram yaptığı yenilikleriyle kullanıcılarına kolaylıklar sunuyor. Instagram geçtiğimiz aylarda yaptığı bir güncelleme ile mobil web sayfası üzerinden uygulamaya gerek olmadan, fotoğraf yüklenebilmesine imkan tanıdı. Daha öncesinde kullanıcılar, bilgisayar üzerinden platforma fotoğraf ya da video yükleme işlemini gerçekleştiremiyordu. Ancak bu özellik şu anda sadece Android ve İOS işletim sistemlerinde gerçekleştirilebiliyor. User Agent nedeni ile Instagram'ın mobil web sayfasına direk olarak giriş yapılması mümkün değil. PC' den Chrome kullanılarak Instagram' a fotoğraf yükleme adımları şu şekilde:

PC'de Chrome ile Instagram'a fotoğraf yükleme :

  1.  Öncelikle Chrome'un en güncel sürümünü kullandığınızdan emin olun. Bunun için Tercihler >Chrome Hakkında bölümüne tıklayarak güncel sürümü kontrol edebilirsiniz.
  2.  Şimdi Chrome'un User Agent'ini değiştirmeniz lazım. Bunun için öncelikle  User-Agent Switcher for Google Chrome eklentisini indirmeniz ve bilgisayarınıza kurmanız gerekiyor.
  3.  Eklentiyi indirdikten sonra; Instagram sayfasını açın ve hesabınıza giriş yapın.
  4.  Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra, Chrome'un sağ üst tarafında yer alan dünya simgesine sahip User-Agent Switcher eklentisine tıklayın.
  5. : Eklenti ayarında yer alan "Select a useragent" bölümünden iPhone'u seçin.
  6.  User Agent'iiPhone yaptıktan sonra sayfa yenilenecek ve Instagram'ın mobil ara yüzü açılacak.
  7.  Aşağıdaki bar'da yer alan Kamera simgesine dokunun ve yüklemek istediğiniz fotoğrafı bilgisayarınızdan seçin. Ardından fotoğrafınız paylaşılacaktır.




PAYLAŞ