PC ekranı tablete nasıl yansıtılır? - Haberler - indir.com

PC ekranı tablete nasıl yansıtılır?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-15 13:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Bilgisayarınızı Android akıllı cep telefonunuza kolay bir şekilde yansıtmak için ApowerMirror'ı kullanabilirsiniz. Yardım alacağınız bu uygulama kullanışlı özelliklerle yüklü olan profesyonel bir ekran yansıtma programıdır. Akıllı cep telefonunuzun ekranını bilgisayarınıza yansıtmanın yanı sıra, etkinlikleri kaydedebilir ve akıllı telefonlarınızın ekran görüntülerini de kolaylıkla alabilirsiniz. Uygulamanın en son sürümü, kullanıcıların Android telefonlarından bilgisayarlarını kablosuz bir şekilde kontrol etmelerine imkan tanıyan bir işlev daha eklendi. Akıllı cep telefonu ve bilgisayar kullanımınızı geliştirmek isterseniz bunun için özel olarak hazırlanan uygulamalardan faydalanabilirsiniz. ApowerMirror uygulaması yansıtma işlemlerini yapmak için size yardımcı olacak seçeneklerle doludur. 

PC ekranını telefon ve tablete yansıtmak

Bir filmi ya da şarkıları oynatabilir, durdurabilir ve farklı işlemler yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı bir pencereye gidebilir ve en sevdiğiniz bilgisayar oyununu bilgisayarınızdan uzaktayken dahi oynayabilirsiniz. Aynı zamanda, kişinin telefonun klavyesine erişim sağlaması ve oradan yazıları yazmasına olan tanır. Bir şeyi vurgulamanız veya çizgiler ve şekiller çizmeniz gerektiğinde kullanabileceğiniz yerleşik bir imleç de var. Bilgisayarı Android'e nasıl yansıtacağınızı öğrenmek için aşağı kaydırın.

Adımlar

  • ApowerMirror'ın en son sürümünü bilgisayarınıza ve Android telefonunuza indirin.
  • Ardından, uygulamayı cihazlarınızda çalıştırın ve her ikisinin de aynı Wi-Fi ağına bağlı olduğundan emin olun.
  • Android cihazınızda, ekranınızın altında bulunan mavi M düğmesine dokunun ve algılanan cihazlar arasından bilgisayarınızın adını seçin.
  • Son olarak, yansıtma işlemini başlatmak için "Bilgisayar Ekranı Yansıtma" seçeneğine dokunun.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ