Paypal iOS Uygulaması Güncellendi - Haberler - indir.com

Paypal iOS Uygulaması Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

İnternet kullanıcıları arasında en çok kullanılan ödeme sistemi olarak bilinen Paypal, App Store'da bulunan iOS uygulamasını güncelleyerek yeni özelliklerini kullanıcılara sundu.

Kullanıcılarına ilk olarak web üzerinden hizmet vermeye başlayan ve mobil teknolojilerin gelişmesi ile birlikte geçtiğimiz yıl içerisinde Android, Windows Phone ve iOS uygulamalarını yayınlayan Paypal, sadece iOS platformundaki uygulamasını güncelleyerek yeni özelliklerini kullanıcılarına sundu.

Paypal Mobile

Yapılan güncelleme sonrasında iOS kullanıcıları bundan sonra telefon numarasını uygulama ile eşleyerek daha yüksek güvenlikli bir Paypal deneyimine sahip olabilecekler. Bunun yanında PayPal Extras MasterCard, eBay MasterCard, ve PayPal Smart Connect kullanıcılarının cüzdan içerisinde kullanılabilir kredi kartlarını görüntüleme imkanını da bulabilecekleri uygulamanın mağaza içi satın alımlarda kritik erişebilirlik iyileştirmeleri de yapılmış durumda.

Dünyanın en çok kullanılan ödeme sistemi Paypal'ın başta güncellenen iOS uygulaması olmak üzere Android ve Windows Phone uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebileceğiniz gibi yayınlanan tanıtım videosu'nu da izleyebilirsiniz.




Paypal Tanıtım Videosu


PAYLAŞ