Paypal CEO'su Kripto paralar hakkında açıklama yaptı - Haberler - indir.com

Paypal CEO'su Kripto paralar hakkında açıklama yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-26 10:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

PayPal CEO’su tarafından Time dergisine verilen röportajda CBDC ile kripto paralar hakkında önemli açıklamalar yapıldı. Time dergisinin “The Leadership Brief” abonelerine göndermiş olduğu haftalık röportajların bu haftaki ismi ise PayPal CEO’su Dan Schulman oldu. CEO, salgının müşterileri mağazalardan uzaklaştırması ile beraber rekor bir yıl geçirdi. Kullanıcılar salgın sebebiyle mağazalar yerine evlerden online ödemeler gerçekleştirdiler ve bu dönemde ise PayPal 936 milyar dolar değerinde toplam 15.4 milyar dolar ödeme gerçekleştirdi. Dan Schulman, röportajda kripto paralar ve merkez bankası dijital para birimleri CBDC’ler hakkında görüşlerini belirtti.

PayPal CEO’su kripto paralar hakkında konuştu

Türk kripto para borsası THODEX'de tedirgin edici hareketlerTürk kripto para borsası THODEX'de tedirgin edici hareketler

Pandemi ile oluşan karantina ve hijyen koşullarının dijital ödemelere olan eğilimi hızlandırdığı ve kullanıcılar kağıt paralar yerine dijital ödemeler tercih ettiğini belirtti. Perakende sektörünün hızla değiştiğini belirten PayPal CEO’su artık şirketler vitrinlerini nasıl zenginleştireceğini düşünmek yerine eve teslimatı nasıl daha işlevsel hale getireceklerini düşündüklerini belirtiyor. Schulman’a göre önümüzdeki on yıl içinde nakit ödeme oldukça azalacak ve ödeme sistemlerinin değişmesi ile merkez bankalarının sisteme daha fazla kağıt para veremeyeklerini ve bunun ise paranın dijitalleşmesini sağlayacağını belirtiyor.

Kripto paralar noktasında ise talebin beklediklerinden çok daha yüksek olduğunu ve kripto para ile ödeme noktasında kullanıcıların bir hayli heyecanlı olduğunu belirtiyor. Kripto paraları yaklaşık altı yıldır izlediklerini ve ilk zamanlarda yüksek oynakları sebebiyle geçerli bir paradan daha çok bir varlık olarak gördüklerini ve kullanıcıların bu konuya nasıl yaklaştıklarını anlayana kadar beklediklerini belirtiyor.


Doğru Kripto Para Yatırımı Nasıl Yapılır? Güvenilir Borsa Nasıl Seçilir?Doğru Kripto Para Yatırımı Nasıl Yapılır? Güvenilir Borsa Nasıl Seçilir?
Bitcoin veya kripto para çeşitleri nasıl alınır?Bitcoin veya kripto para çeşitleri nasıl alınır?

PAYLAŞ