Paypal Alternatifi Ödeme Sistemleri - Haberler - indir.com

Paypal Alternatifi Ödeme Sistemleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 0 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-06-02 13:43:56
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Yazılım

Yıllardan beri ülkemizde kullanılan ve para nakil konusunda pratik çözümler üreten PayPal, ne yazık ki ülkemizdeki faaliyetlerini durdurdu ve 6 Haziran 2016 itibarıyla hizmetlerine devam etmeyecek. İş görüşmeleri başta olmak üzere, ticari boyutta bu sisteme güvenen çok sayıda insanın ne gibi bir yola başvuracağız da büyük merak konusu. Yoğun olarak kullanan Twitch ve kullandığı bu sistemin yerini artık ne alacak? Gerçekten, pek çok insanın bu soruyu merak ettiğini biliyoruz PayPal sistemine alternatif olarak size önereceğimiz iki farklı yöntem, belki de sorunlarınızın ortadan kalkmasına ve bu konuda problem yaşamamanıza katkı sağlayabilir.

2CheckOut ve Avantajları:

Sisteminde türk lirasını kabul ettiği gibi, para nakil konusunda tüm avantajları ayağınıza getiren 2CheckOut, bu konuda güven duyup sisteminden asla tereddüt etmeyeceğiniz yöntemlerin başında gelmekte. Para transferi konusunda uzun yıllar PayPal sistemi ile birlikte insanların rahatlığı ön planda olurken, 2CheckOut ile birlikte bu konuda yine avantajlı olabilirsiniz. Elbette ki yeni arayışlar içerisinde bulunan çok sayıda insan için de bu konuda 2CheckOut kalıcı çözüm olabilir. Bu mevcut sisteme PayPal ile para gönderiyor olmanız bile, geçerlilik ve çözümü açısından ne kadar önemli olduğunu size göstermeye yetecek. Tüm dünya genelinde güvenli bir sistem olarak kullanılan ülkemizde de türk lirası ile birlikte para transferi konusunda ize yardımcı olan 2CheckOut, kalıcı çözüm ve geçerli yöntemlerden biri olarak dikkat çekiyor.

WebMoney ve Avantajları:

Kuruluşu 1998 yılına kadar uzanan ve uluslararası platformda kabul gören para nakil sistemi WebMoney, pek çok sıkıntınızı ortadan kaldıracak çözümleriyle PayPal?ın yokluğunu dolduracak alternatifler içerisinde yer alıyor. 30 milyon üyesiyle hareketli bir sistem olan WebMoney, ihtiyaç duyduğunuz anda en kısa yoldan para transferine olanak sağlayan bir sistem. Aslında yakından incelediğiniz zaman, bu mevcut sistemin farklı ve özel avantajlarını da yakından görme şansınız var. Garantör sistemi ile birlikte üyenin isteğine bağlı olarak oluşturulan hesap cüzdanı ve kart kullanımı ile birlikte, adeta sınırlama getirilmeden pek çok konuda avantaj fırsatına sahip olabilirsiniz. Sizin adınıza tanımlanmış kimlik numarası yani WMID bu karttaki şahsi ayrıcalığını temsil edecek. Geçmişe doğru baktığımız zaman sistem site veya firma ne olursa olsun, kapatılıyorsa veya işlemlerini durduruyorsa, yerini dolduracak adayların kısa zaman içerisinde başarıya ulaşıp, bu boşluğu doldurduğunu görüyoruz.

Payoneer ve Avantajları:

Bir çok kurumsal şirketin kullandığı ve 200?den fazla ülkede faliyet gösteren bir ödeme sistemi Payoneer, abonelik ücretinin yüksek olmasıyla dikakt çekiyor. Paypal karşısındaki bu dezavantajını görmezden gelirsek yurt içinde ve yurt dışında hesaplara para transferi yapabileceğiniz, para çekebileceğiniz ve global para transferleri gibi pek çok işlemi ve daha fazlasını bize sunuyor.


Türkiye?de Kullanabileceğiniz Diğer Paypal Alternatifleri:

  • ininal.com
  • Wirecard
  • BKM Express
  • Enpara.com

 





PAYLAŞ