'Paylas' Uygulamasıyla Hayatı Canlı Yayınla! (Video) - Haberler - indir.com

'Paylas' Uygulamasıyla Hayatı Canlı Yayınla! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

2012 yılında yayın hayatına başlayan Türkiye'nin canlı yayın platformu Paylas.com, yayınladığı mobil uygulamaları sayesinde kullanıcılara, kesintisiz ve yüksek görüntü kalitesiyle canlı yayın yapma imkanı sunuyor.

Mobil platformlarda indirmeye sunulan Paylas.com'un resmi mobil uygulaması Paylas sayesinde yazı, resim ve video paylaşımının yanı sıra akıllı telefonlarınız üzerinden canlı yayın da yapabileceksiniz.

Uygulamanın en dikkat çeken özelliği ise Facebook ve Twitter üzerinden de canlı yayın imkanı sunması. Bu özellik sayesinde kendi açacağınız kanal üzerinden yapacağınız tüm yayınları sosyal medyada paylaşarak, arkadaşlarınıza ya da takipçilerinize profil sayfanızdan direkt izletebileceksiniz.

Canlı yayınların kayıt edilmesini de sağlayan uygulama, yayınlar bittikten sonra da kayıtların video olarak izlenmesine ve paylaşılmasına izin veriyor.

Sosyal ağ tabanlı canlı yapma ve izleme uygulaması olarak hayatımıza giren Paylas mobil uygulamasını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilir, uygulamayla ilgili yayınlanan Paylas Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ