Parmak izi okuyuculu Samsung T7 SSD modeli tanıtıldı - Haberler - indir.com

Parmak izi okuyuculu Samsung T7 SSD modeli tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-09 15:50:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Yüksek okuma ve yazma özelliklerine sahip olan SSD diskleri için piyasada birçok üretici marka bulunuyor. Ancak bu pazarın lideri olan Samsung cephesinden CES 2020 kapsamında yeni iddialı bir ürün tanıtıldı. Samsung’un bu yeni SSD diski sahip olduğu parmak izi okuma teknolojisi ile dikkat çekiyor. Samsung T7 Touch SSD model adına sahip olan bu ürün diğer SSD üreticilerine de bazı göndermelerde bulunuyor. Güney Koreli şirket Samsung, SSD disk pazarında birbirinden iddialı teknolojik ürünler tanıtmaya devam ediyor. Sıradaki bu iddialı ürünü ise parmak izi okuyuculu ve taşınabilir SSD modeli oldu. T7 Touch adlı bu model ile dosya ve verilerinizi biyometrik güvenlik sistemi ile koruma imkanınız bulunuyor.

Parmak izi okuyucusu Samsung SSD bu ay satışta olacak

zorlu şartlara özel Samsung Galaxy XCover Pro ortaya çıktızorlu şartlara özel Samsung Galaxy XCover Pro ortaya çıktı

Samsung T7 Touch modelinde en fazla 4 farklı parmak izi kaydetme imkanınız bulunuyor. Bu sayede biyometrik güvenlik seçeneğine olmasına rağmen çalışma arkadaşlarınız ile paylaşmanıza da imkan sağlamış oluyor. SSD sürücüsünün üzerinde yer alan kare şeklindeki ışıklı kısım ile aktif kullanıldığını ve veri aktarımını gösteren bir LED göstergeye sahip durumda. Alüminyum bir gövdeye sahip olan T7 Touch modeli düşmelere karşı 2 metreye kadar dayanıklı bir yapıda üretiliyor. Bağlantı noktasında tek bir USB-C girişinin olduğunu belirtelim.

Samsung’un bu yeni T7 Touch modelinde 1000MB/s yazma ve 1050MB/s okuma hızı değerleri bulunuyor. Bu kapsamda bir önceki T5 modeline göre 2 kat daha fazla hız sunuyor. Bu yeni parmak izi okuyuculu SSD modeli Ocak ayının sonunda satışa olacak. 500 GB depolamalı versiyonun 129 dolar ve 1 TB depolamaya sahip olan versiyonun ise 229 dolar fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. Ayrıca 2 TB olan versiyonu da 400 dolar fiyatla göreceğiz.


Yeni Samsung Galaxy Chromebook duyurulduYeni Samsung Galaxy Chromebook duyuruldu
Tanıtımı yapılan Samsung SelfieType nedir?Tanıtımı yapılan Samsung SelfieType nedir?

PAYLAŞ