Para Ödüllü Makale Yarışması Sonuçlandı! - Haberler - indir.com

Para Ödüllü Makale Yarışması Sonuçlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-28 15:00:05
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Dünyanın en büyük web şablonları hizmetleri sitesi TemplateMonster'ın geçen ay başlattığı 'Para Ödüllü Makale Yarışması'nın sonuçları bugün açıklandı. Yarışmada katılımcılardan istenen tek şey Templatemonster hakkındaki düşüncelerini yazmalarıydı.

23 Nisan'da sona eren TemplateMonster makale yarışması'na katılan blog ve web sitesi sahipleri herhangi bir kategori kısıtlaması olmadan istedikleri herhangi bir tema ya da TemplateMonster teması hakkındaki düşüncelerini makale haline getirerek, yayınladılar.

Jüri üyeleri Ahmet Orhan, Caner Öncel ve Burcu Karadağ tarafından değerlendirilen makalelerden birinci 32 puan, ikinci 25 puan ve üçüncü de 24 puan alarak, ödül almaya hak kazandılar.

Kazananların ödülleri ise şöyle;

Birinciye: 60 dolar Para Ödülü - TemplateMonster Sertifikası - 1 Yıl Ücretsiz Videmy Online Eğitimi - 1 Yıl Ücretsiz Web Hosting, Güzel Hosting (Web Host Ekonomi-2 Paketi)

İkinciye: 40 dolar Para Ödülü - 6 Ay Ücretsiz Videmy Online Eğitimi

Üçüncüye: 30 dolar Para Ödülü - 3 Ay Ücretsiz Videmy Online Eğitimi

Yarışmanın kazananlarını ve yazdıkları makaleleri görmek için TemplateMonster Makale Yarışmasını Kazanan Yarışmacılar bağlantısına tıklayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ