Para Ödüllü Makale Yarışması Başladı! - Haberler - indir.com

Para Ödüllü Makale Yarışması Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Etkinlik

Dünyadaki en büyük web şablonları hizmetleri sitesi TemplateMonster, ünlü olmak ve biraz da para kazanmak isteyenler için Makale Yarışması başlattı. Yarışmada sizden istenen tek şey ise TemplateMonster hakkında ne düşündüğünüzü yazmak.

Kendine ve yazısına güvenen herkese açık olan TemplateMonster Makale Yarışması'nda firmanın şablonları hakkındaki değerlendirmelerinizi, iyi ve kötü yönlerini ve doğrudan firma hakkındaki düşüncelerinizi yazıya dökerek, tüm herkes ile paylaşabilir veya kendi blog sayfanızda yayınlayabilirsiniz.

Herhangi bir kategori kısıtlaması olmayan yarışmada istediğiniz herhangi bir tema ya da kullandığınız bir TemplateMonster teması hakkında bile yazabilirsiniz. Yaptığınız bu çalışma ve yazdığınız makale sayesinde daha çok tanınma şansına sahip olabileceğiniz gibi bazı ödülleri de kazanabilirsiniz.

Yarışmanın kuralları ve makale'nin başlıca gereksinimleri ise oldukça basit;

Yazacağınız makalenin uzunluğu en az 2000 sembolden oluşmalıdır. Makale içerisinde iki adet link verilmelidir.

Bu linklerden ilki izlenebilir bağlantılı http://www.templatemonster.com/tr/ bağlantı metni ''TemplateMonster'' olmalı, diğer ise izlenemeyen bağlantılı http://www.templatemonster.com/tr/type/wordpress-temalar/ bağlantı metni ise ''WordPress Temalar'' olmalıdır.

Makale Yarışması'nı kazananların alacakları ödüller ise şöyle;

Birinciye: 60 dolar Para Ödülü - TemplateMonster Sertifikası - 1 Yıl Ücretsiz Videmy Online Eğitimi - 1 Yıl Ücretsiz Web Hosting, Güzel Hosting (Web Host Ekonomi-2 Paketi)

İkinciye: 40 dolar Para Ödülü - 6 Ay Ücretsiz Videmy Online Eğitimi

Üçüncüye: 30 dolar Para Ödülü - 3 Ay Ücretsiz Videmy Online Eğitimi

Ayrıca tüm katılımcılar TemplateMonster koleksiyonunda bulunan herhangi bir şablon için yüzde 25 indirim kazanacaklar. Yarışmaya başvuru yapmak ve daha detaylı bilgi almak için TemplateMonster Makale Yarışması bağlantısına tıklayabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ