Panasonic'den İki Yeni Telefon - Haberler - indir.com

Panasonic'den İki Yeni Telefon

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-25 11:30:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Panasonic' ten yeni iki adet telefon modeli satışa çıkıyor. Eluga Z1 ve Eluga Z1 Pro adına sahip modellerin görünümü, özellikleri de fiyatları gibi çok mâkul.

Küllerinden doğuyor!

Eski zamanların vazgeçilmez telefon markası olarak bilinen Panasonic küllerinden doğuyor. Çok nadir markalardan biri olan Panasonic iki yeni telefon çıkararak gündeme girmeye çalışıyor. Panasonic Eluga Z1 ile Eluga Z1 Pro adında iki modelin tanıtımını yaptı. Tasarımını yeni akıma katılarak çentikli yapan marka, iPhone X'i de andırmıyor değil. Yüz kilidinin olduğu yeni Panasonic telefonlarda ekranda oldukça iddialı gözüküyor.

Panasonic'den 7 inch ToughpadPanasonic'den 7 inch Toughpad

Panasonic Eluga Z1 ve Z1 Pro Özellikleri

Her iki model de 6.19 inç büyüklüğündeki çentikli ekrana sahip, HD+ çözünürlük sunuyor. Benzer şekilde her iki akıllı telefonun arka tarafında 13 Megapiksel + 2 Megapiksel ve önünde ise 8 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Her iki kamerada LED flaş ile desteklenirken, cihazların farklı depolama alanına ve RAM tarafında değişikliliği karşımıza çıkıyor.

Eluga Z1'de 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı yer alırken, Eluga Z1 Pro'da ise 4 GB RAM ve 64 GB Depolama alanı bizi bekliyor. Depolama alanı 128 GB'a kadar çıkarken, USB-C yeniliğine katılmayıp microUSB portunun kullanılmaya devam ederken, cihaz ise 4000 mAh kapasiteli bir bataryadan besleniyor. 

Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle karşımıza çıkan bu yeni cihaz, 157.2 x 76.3 x 8.1 mm boyutlarında ve toplamda 160 gram ağırlığında. Siyah, altın ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle satışa çıkan bu akıllı telefonların başlangıç fiyatları ise 198 dolar.


Panasonic derin öğrenmeli yüz tanıma teknolojisini gün yüzüne çıkarıyorPanasonic derin öğrenmeli yüz tanıma teknolojisini gün yüzüne çıkarıyor
Panasonic PT-RZ870 ile şartları zorluyorPanasonic PT-RZ870 ile şartları zorluyor
Panasonic eksiksiz 4k ekran serisini piyasa sürüyorPanasonic eksiksiz 4k ekran serisini piyasa sürüyor

PAYLAŞ