Panasonic'den 7 inch Toughpad - Haberler - indir.com

Panasonic'den 7 inch Toughpad

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Panasonic'in ABD'nin Las Vegas kentinde gerçekleşen CES 2014 fuarında tanıttığı ve 7 inch ekran büyüklüğüne sahip Windows tabanlı tableti Toughpad'e ait tüm deyatları haberimizde bulabilirsiniz.

Her yıl düzenlenen ve dünyadan pek çok teknoloji şirketinin katıldığı CES 2014 fuarındaki markalar en yeni teknolojilerini tanıtarak tüm dünyaya duyuruyorlar. Bu markalardan birisi olan Japon teknoloji devi Panasonic farklı kategorilerde yer alan birçok yeni ürünü fuar ziyaretçilerine sunarak yeniliklerinden haberdar olmalarını sağlıyor. Panasonic tarafından Windows tabanlı geliştirilerek tanıtılan yeni tableti Toughpad'de bu yeniliklerinden sadece birisi.

Dayanıklılığı ve inceliği ile dikkat çeken Toughpad FZ-M1 model numarası ile adlandırılmış olmasının yanı sıra Intel'in 4'ncü nesil Core i5 işlemcileri kullanılmış ve 64 bit Windows 8.1 Pro işletim sistemine sahip. İşletim sisteminin Windows 7 Pro sürümüne düşürme opsiyonu da bu tablette ilgi çeken diğer bir ayrıntı olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca tablet 17.77 mm kalınlığa ve 544 gram ağırlığa sahip.

Panasonic Toughpad FZ-M1'in diğer özelliklerine bakacak olursak; 8 GB bellek, 128 GB veya 256 GB depolama alanı, Auto fokus ve LED flaş özelliklerine sahip 5 Megapiksel kameranın yanında 720p ön kamera özelliğini de bulunduran tablette ayrıca 1280x800 ekran çözünürlüğü bulunmaktadır.





PAYLAŞ