Panasonic PT-RZ870 ile şartları zorluyor - Haberler - indir.com

Panasonic PT-RZ870 ile şartları zorluyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-14 16:39:25
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Projektör gibi farklı alanlarda pazarda oldukça iddialı olan Panasonic, yeni modeli ile sektörde şartları oldukça zorluyor. İşte markanın yeni modeli PT-RZ870

Panasonic projektör alanında kendi modellerini geçerek üst düzey bir seviyeye erişmeyi başardı. Marka tarafından yapılan açıklamalarda bir önceki model PT-RZ970’una ardından PT-RZ870 modelinin çıkarıldığı belirtilirken yeni model tanıtımında özellikler oldukça dikkat çekti.

HX-A1; Panasonic'ten Aksiyon KamerasıHX-A1; Panasonic'ten Aksiyon Kamerası

HX-A1; Panasonic'ten Aksiyon Kamerası

PT-RZ870 özellikleri neler?

Marka, 7.000 lümenlik PT-RZ770 serisinin var olan yuvasıyla uyumlu yeni 1 Çipli DLPTM lazer projektörü oluşturturdu. Yeni modeli ile birlikte sektördeki iddialı durumunu koruyan marka, projektör görüntüsünde en canlı ve net görüntüyü sunmayı hedefliyor. Üstelik yeni modelinde kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlayan Panasonic, hava ve toza karşı tam dayanıklı bir model ile 20 bin saate kadar çalışma imkanı tanıyor. Bu sayede kullanıcıların filtre temizleme ya da toz sorunları yaşama gibi durumlarını tamamen ortadan kaldıran Panasonic, kullanıcı dostu yapısıyla da bir artı puan almayı başarıyor.  

Tanıtımda konuşma yapan Panasonic Avrupa Ürün Müdürü Thomas Vertommen yeni projeksiyonun aynı zamanda enerji konusunda da avantajlı olduğunu söyleyerek “Bu projektörlerdeki üstün görüntü kalitesinin sırrı, ışık kaynaklarındaki enerji kaybını azaltırken renk doğruluğunu en üst seviyeye çıkarmak için birbiriyle uyum içinde çalışan ısıya dayanıklı iki fosfor tekerleğin kullanılarak geliştirildiği benzersiz bir renk çarkı sistemi olarak tanımlanabilecek dörtlü renk uyumlaştırıcıdır. Bu projektörleri gizli cevherler olarak nitelendiriyoruz. AV uzmanları, bu gibi kompakt ürünlere eklediğimiz doğru renk ve olağanüstü parlaklık karşısında büyülenecek” dedi.

İşte PT-RZ870 teknik özellikleri

İşlevselliğinin yanı sıra tanıtım etkinliğinde PT-RZ870’in teknik detayları da aktarıldı. Açıklamalara göre  3G-SDI adlı gelişmiş bir bağlantı desteği sunan PT-RZ870, profesyonel kurulumda da sorunsuz bir şekilde destek sağlıyor.

Tanıtımda belirtilen detaylara göre cihaz Ağustos ve Eylül ayalarında piyasaya çıkacak. Cihazın etiket fiyatı hakkında ise detay paylaşılmadı.

Panasonic derin öğrenmeli yüz tanıma teknolojisini gün yüzüne çıkarıyor
 


İlgili uygulamalar
Büyük İş Birliği Samsung & PanasonicBüyük İş Birliği Samsung & Panasonic
Panasonic, 3 tarafı çerçevesiz telefonunu tanıttıPanasonic, 3 tarafı çerçevesiz telefonunu tanıttı
Panasonic, IMT Vislink ile ortaklık kurduPanasonic, IMT Vislink ile ortaklık kurdu

PAYLAŞ