Panasonic, IMT Vislink ile ortaklık kurdu - Haberler - indir.com

Panasonic, IMT Vislink ile ortaklık kurdu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-08 12:20:41
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Stüdyo kamerası anlamında ilk tercihlerden olan Panasonic, IMT Vislink ile imza attığı ortaklıkla birlikte, daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Şirket, AK-UC4000 4K, AK-HC5000 HD, AK-UC3000 stüdyo kameraları, AK-HRP1000 / 1005 kontrol üniteleri için, kamera kontrol uyumluluğu sunmaya hazırlanıyor. IMT Vislink işbirliği sayesinde gerçekleşecek olan bu yenilikle birlikte, kablosuz kullanıma geçilecek.

Panasonic ile ortaklığa imza atan IMT Vislink,  stüdyo kameralarına entegre çalışabilen, harici kablosuzu tanıtacak. Bu teknolojinin hayata geçmesiyle birlikte, uçtan uca video çekimi, aktarım ve alım işlemleri de yapılabilecek. AK-UC4000 modeli modeline, Eylül ayında bir güncelleme gelecek. Bu güncellemeden sonra AK-UC4000 modeli, 12G-SDI çıktılarından biri aracılığıyla 4K çıkış kapasitesine sahip olacak. AK-UC3000, AK-HC5000 ve AK-UC4000 vericisi ile olacağı için, video aktarım kalitesi de Full HD çözünürlüğe sahip olacak.

IMT Vislink'in Küresel Bağlantı Yöneticisi olan Dean Chettra yapılan işbirliğine ilişkin, şu cümleleri kurdu, ?ENG ve spor yayınları gibi uygulamaları destekleyecek olan HCAM, HEVC 4K UHD kablosuz vericilerinin yeni neslini temsil ediyor. Oldukça esnek, yapılandırılabilir montaj seçenekleri ve sezgisel video arayüzü ile gelen HCAM, yayın kameralarına, ENG kameralara ve profesyonel tüketici kameralarına monte edilerek pazardaki çekiciliğini artıracak? Panasonic'in Satış Mühendisliği Yöneticisi Stefan Hoffman da, ortaklık hakkında konuştu ve o da şunları söyledi, ?Kullanıcı tarafından değiştirilebilen RF modülleri ve bir dizi yazılım seçeneği ile HCAM, IMT ve Vislink'ten gelen yenilikçi, yüksek performanslı kablosuz kamera sistemleri serisine devam ediyor. Ayrıca bu ortaklıkla kullanıcıların, kablosuz canlı yayınlarda düzgün bir iş akışına sahip olmanın mümkün olduğunu göreceklerine inanıyorum.?

Haziran 2018?den itibaren AK-HC5000, AK-UC3000 ve AK-UC4000 için kablosuz harici çözümlerin sevkiyatını gerçekleştirecek olan IMT Vislink,  bu geliştirmede HCAM alıcı verici birimine de yer veriyor.





PAYLAŞ