Panasonic eksiksiz 4k ekran serisini piyasa sürüyor - Haberler - indir.com

Panasonic eksiksiz 4k ekran serisini piyasa sürüyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-18 17:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Panasonic yüksek görüntü kalitesi, esnek kullanım ve kolay kurulum imkanı ile sunan altı modelden oluşan yeni bir 4K profesyonel ekran serisini piyasaya sürüyor.

Panasonic eksiksiz 4k ekran serisini piyasa sürüyor

Ekim ayından itibaren satışa sunulacak olan bu ekranlar, dikey ve yatay olarak kullanılabilen 43 ile 86 inç boyutlara sahip olacak ve her biri 350 cd/m2 parlaklığa sahip. İnce ve şık tasarımlı 4K serisi, yüksek görüntü kalitesinin yanı sıra ince bir çerçeve ile birlikte sunarak ekranın fiziksel boyutu ile karşılaştığında görüntü alanını en üst seviyeye çıkarıyor. Alışveriş merkezleri, galeriler ve toplantı odaları için oldukça ideal olan ekranlar, yüksek renk kalitesi ve esnek kullanım için çeşitli işlevsel özellikler sunuyor. En büyük panelde ekrana farklı açılardan bakıldığında bile renk doğruluğunu ve net görüntüyü koruyan In-Plane Switching teknolojisi bulunuyor. 

HX-A1; Panasonic'ten Aksiyon KamerasıHX-A1; Panasonic'ten Aksiyon Kamerası

En yeni 4K ve Full HD video içeriklerini desteklemek ve bağlantı seçeneklerini arttırmak amacı ile tüm ekranlarda DRM korumalı içerikleri oynatabilen HDCP 2.2 uyumlu iki adet HDMI bağlantısı bulunuyor. Ayrıca 4K özelliği bulunmayan kaynaklar da görüntü kalitesini geliştirmek için otomatik olarak dengeleniyor. Bu serideki tüm ekranlarda olduğu gibi EQ1'de de ünite kontrol cihazının farklı cihazları ortak bir şekilde kontrol etmesini sağlayan HDMI-CEC işlevine sahip olan VESA uyumlu bir montaj parçası bulunuyor. Panasonic Pazarlama Müdürü Hartmut Kulessa, "Her birinde, harici kablolara veya bir set üstü kutusuna ihtiyaç duymadan 4K ve Full HD görüntü sağlayan dahili USB medya oynatıcılı sade bir bilgilendirme modu bulunuyor. Böylece USB ve LAN üzerinden birden fazla cihazda senkronize içerik oynatılabiliyor. Buna ek olarak bilgilendirme planı oluşturmak ve cihazı kapatıp açmak için bir zamanlayıcı seçeneği de var." şeklinde bir açıklama yapıyor.

Bir veya birden fazla ekran Panasonic Çoklu Monitör ve Denetim Yazılımı kullanılarak izlenebiliyor ve kontrol edilebiliyor. Bu ücretsiz yazılım, temel kontrol becerilerini içerirken ağa bağlı ekranlar için Erken Uyarı Yazılımını kullanarak işlevleri arttırabiliyor. Ana video ve ses kesintiye uğradığında ise devretme ve yeniden çalıştırma işlevleri sayesinde sistem alternatif sinyallere geçiş yapıyor.


Büyük İş Birliği Samsung & PanasonicBüyük İş Birliği Samsung & Panasonic
Panasonic, 3 tarafı çerçevesiz telefonunu tanıttıPanasonic, 3 tarafı çerçevesiz telefonunu tanıttı
Panasonic, IMT Vislink ile ortaklık kurduPanasonic, IMT Vislink ile ortaklık kurdu

PAYLAŞ