Paint Alternatifi Ücretsiz İllüstrasyon Programı: EZ Paint - Haberler - indir.com

Paint Alternatifi Ücretsiz İllüstrasyon Programı: EZ Paint

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Windows bilgisayarınızda bulunan Paint uygulamasına alternatif olarak kullanabileceğiniz EZ Paint, oldukça kapsamlı özelliklere ve araçlara sahip bir resim düzenleme ve çizim programıdır.

Günümüzde çok sayıda çizim ve tasarım programı uygulama marketlerinde yer almasına karşın bu uygulamaların pek çoğu yeterli özelliklere sahip olmadığı gibi oldukça yüksek fiyatlara satılmakta. Ancak EZ Paint tamamen ücretsiz olmasının yanında ayrıca kapsamlı ve gelişmiş özelliklere sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

EZ Paint

Kolay kullanımı ve son derece kullanışlı araçlara sahip olan EZ Paint sayesinde BMP, PNG, TIF, GIF ve JPG gibi temel formatlardaki resim dosyaları üzerinde rahatlıkla çalışabilirsiniz. Ayrıca kişiselleştirme seçeneklerini de kullanıcılara sunan yazılımda bulunan hazır çizimleri de ihtiyaçlarınıza göre yeniden tasarlayarak grafik çalışmalarınızda kullanabilirsiniz.

50 farklı doku ve 30 farklı şekli içerisinde bulunduran yazılımda pek çok sayıda çizim aracı da sizlere sunulmuş durumda. Microsoft'un Paint aracıyla kıyasladığımızda daha fazla özelliğe sahip ve daha kaliteli grafik tasarım işleri çıkarabileceğiniz EZ Paint'i, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ücretsiz olarak Windows 64-bit sistemine sahip bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ