Pac-Man efsanesi, Android ve iOS platformlarına gerçek dünyada dönüyor - Haberler - indir.com

Pac-Man efsanesi, Android ve iOS platformlarına gerçek dünyada dönüyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-11 22:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Bandai Namco, iOS ve Android’ gelecek olan yeni oyunu Pac-Man Geo’yu resmi olarak duyurdu. Oyun klasik Pac-man ruhunu gerçek dünya ile birleştirmeye geliyor. Oyuncular bu oyunu, bulundukları konuma göre oluşturulan parkularda deneyimleyebilecekler. Oyunun çıkış tarihi henüz netleşmezken, Eylül ayı içinde oyuna erişilebilmesi bekleniyor. Dünyanın en popüler oyunlarından birisi olan Pac-Man efsanesi, iOS ve Android platformlarında hiç yer almıyordu. Ancak Bandai Namco tarafından ücretsiz olarak pazara sunulacak olan oyun Pac-Man Geo olarak adlandırılıyor. Oyunun adındaki Pac-Man bölümü klasik oyun ruhunu taşırken, GEo tarafı ise yeniliği gösteriyor.

Pac-Man efsanesini her oyun sever bilmektedir. Oyunda sarı renkli bir yaratığı yönlendirerek yemleri düşman yakalamadan yemeniz gerekiyor. Pac-Man Geo ise bu mantıkla geliştirilmiş durumda. Ancak oyunun benzersiz olan noktasında ise yemleri yemek için sokağa çıkmak gerekecek. Pac-Man Geo, oyunculara oldukça yenilikçi bir deneyim sunmayı hedefliyor.

PAC-MAN Championship Edition DX Mobil Platformlarda!PAC-MAN Championship Edition DX Mobil Platformlarda!

Pac-Man Geo Android ve iOS platformuna geliyor

Bandai Namco tarafından yapılan açıklamaya göre oyuncular Paris, Nerw York ve Tokyu’nun yer alacağı 170 farklı bölgede, Pac-Man deneyimini gerçek dünyada yaşayacaklar. Bu noktada oyuncuların kendi Pac-Man labirentlerini oluşturabilecekleri oyun, oldukça ilgi çekmesi bekleniyor. Bir süre önce Pokemon toplamak için yollara düşen oyuncular şimdi ise Pac-Man furyasına girecek gibi duruyor. Oyunla alakalı merak edilen noktalardan birisi de Pac-Man’de yemleri toplamaya çalışırken bizi yakalamaya çalışan yaratıklardan kaçılması gerektiğiydi. Gerçek hayatta ise bu dinamik nasıl gerçekleşecek henüz bilinmiyor.

Geliştirici ekip, oyunda yer alan 170 bölgenin hangilerini olduğunu henüz açıklamış değil. Ancak dünyanın çeşitli noktalarındaki ünlü lokasyonlarda yem toplanacağı ifade ediliyor. Tıpkı Pokemon Go gibi Pac-Man oyuncuları için de oldukça geniş deneyimli bir oyun sistemi sunulacak diyebiliriz.


İlgili uygulamalar
Haftanın Mobil Oyunu: PAC-MAN Championship Edition DXHaftanın Mobil Oyunu: PAC-MAN Championship Edition DX
PAC-MAN 256 oynanış ve incelemesiPAC-MAN 256 oynanış ve incelemesi

PAYLAŞ