PAC-MAN 256 oynanış ve incelemesi - Haberler - indir.com

PAC-MAN 256 oynanış ve incelemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-14 15:40:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : İnceleme

Bandai Namco Games tarafından 2015 yılında hem geliştirilen hem de yayınlanan ve yıllardır oyun dünyasındaki varlığını çağa göre şekil değiştirerek sürdüren PAC-MAN 256, çıkışını Android, PlayStation 4, Xbox One, iOS, Microsoft Windows, Linux, Mac OS platformları için gerçekleştirmişti. Sonu olmayan bir labirent oyunu olan PAC-MAN 256, 4 oyuncuya kadar çoklu da oynanabiliyor. Yayınlanmasının ardından da, oyunu puanlayan ve hakkında yorum yapan oyunculardan oldukça olumlu geri dönüşler alındı.

Atarilerden gelerek günümüz platformlarına uygun olarak geliştirilen PAC-MAN 256, ilk açıldığında ekranda Play tuşu görülüyor ve tuşa basarak oyunu başlatıyorsunuz. Oyuna ilk girişinizde, ne yapmanız gerektiğine dair yönlendirme de alıyorsunuz. PAC-MAN'i hareket ettirebilmek için, sağa gitmesini istiyorsanız sağa, sola gitmesini istiyorsanız sola, yönlendirmek istediğiniz tarafa doğru ekranı kaydırmanız gerekiyor. Karşınıza çıkan yiyecekleri yiyince ekstra puan alıyorsunuz ve klasik PAC-MAN oyunlarında olduğu gibi hayaletlerden kaçmamız gerekiyor. Oyun haritasının, siz ileri doğru ilerledikçe, geride kalan bölümü kayboluyor. Oyunda yandığınız zaman, size kredi kullanarak kaldığınız yerden devam etme imkanı tanınıyor. Dilerseniz skorunuzu da arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

'Earn Gift' seçeneğine tıklandığınızda video izleyerek buradan hediye kazanabiliyorsunuz. Kazandığınız Coinlerle oyun içerisinde yeni bölümler açabiliyorsunuz. Oyunun dilini ayarlardan değiştirebiliyorsunuz fakat oyunun Türkçe dil seçeneği bulunmuyor. Aynı şekilde sessize almak isterseniz de buradan değiştirebiliyorsunuz.





PAYLAŞ