P30 Pro'ya uygun fiyatlı rakip telefon: Honor 20 Pro - Haberler - indir.com

P30 Pro'ya uygun fiyatlı rakip telefon: Honor 20 Pro

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-18 15:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bilindiği üzere Huawei P30 Pro mükemmel bir çıkış yapmıştı. Daha tasarlanmaya başladığı günden beri oldukça heyecanlandıran P30 Pro, gerek özellikleri gerek tasarımı ile son derece başarılı bir kullanım sunan P30 Pro son teknoloji ögeler doğrultusunda tasarlanmıştır. Hatta şu an sektörde Samsung ile yarışır pozisyonda yerini aldı ve kullanıcı kitlesini artırmaya başladı. Bu cihaz üst düzey teknoloji doğrultusunda tasarlanmış olup fiyat düzeyi de biraz can sıkıcıdır. Zaten son zamanlarda fiyat olarak son derece yüksek akıllı cihazlar ile karşı karşıya geliyoruz. Bunun beraberin Huawei P30 Pro modelli akıllı cihaza karşıt olarak daha uygun bir fiyatlı Honor 20 Pro modelli akıllı cihazın yakın zamanda piyasaya girmesi bekleniyor. 

Sızıntılar doğrultusunda elde edilen yeni görsel akıllı cihazın arka tasarımını gösterecek nitelikte içerikle sunuyor. Uygun fiyatlı olması beklenen bu Huawei P30 Pro modelli akıllı cihazın arka tasarımı hakkında bilgi veren görseller yeni bir akıllı cihazın geleceğini gösteriyor. Huawei'nin alt markası olarak üretimlerine devam eden Honor, 21 Mayıs tarihinde Londra'da düzenleyeceği bir etkinlikte Honor 20 ailesini resmi olarak tanıtacak. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan bir fotoğraf sayesinde Honor 20'nin üç kameralı olduğunu görmüştük. Bu görsel internete düşen bir fotoğraf sayesinde elimize geçmişti. Şimdilerde ise çok daha ileri teknoloji doğrultusunda tasarlanmış olan Honor 20 Pro'nun görselleri sızdırıldı. Bu da akıllara yeni bir telefonun geldiği düşüncesini getirdi. 

Netflix'ten For Honor oyunu için belgesel yayınlandıNetflix'ten For Honor oyunu için belgesel yayınlandı

Honor 20 Pro modelli akıllı cihazın dört kamera özelliği ile gelmesi bekleniyor. Biliyoruz ki, Huawei P30 Pro kamerası ile kalpleri fethetmeyi başaran en teknolojik ürünlerden biri olarak test aşamalarından da tam puan alarak geçmişti. Bu özelliklere sahip olan bir akıllı cihazın fiyatının düşük olması elbette ki beklenemez. Bu sebeple Huawei'nin yan markası Honor, Huawei P30 Pro gibi dört kameralı olacak. Fakat buna rağmen fiyat olarak da daha uygun gelmesi bekleniyor. Fiyatının daha uygun olması ile Huawei P30 Pro'nun ucuz versiyonu olarak adlandırıldı. Bugün elde edilen bir görsel ile P30 Pro gibi ToF sensörü de dahil olmak üzere cihazda dört kamera sensörüne sahip olduğunu görüyoruz. 

40 megapiksel kamera

Mevcut söylentilere baktığımız taktirde Honor 20 Pro modelli akıllı cihazda 40 megapiksel Sony IMX600 kamera sensörü ile tasarlanması bekleniyor. Bildiğimiz gibi bu sensör de aynı zamanda Huawei P30 Pro modelli cihazda yer alıyor. Kamera modülü aynı zamanda süper geniş açılı ve bir başka geniş açılı lens doğrultusunda tasarlanabilir. Honor markalı akıllı cihaz üreticinden gelmesi beklenen Honor 20 Pro'nın 6.5 inç OLED ekran özelliği ve 4.000 mAh kapasiteli bir batarya özelliği ile geleceği düşünülüyor. Huawei benzeri bu cihaz gücünü Kirin 980 yonga setinden ve 8 GB RAM'den alacak. Cihaz hakkında elde edilen bilgiler sadece bu kadar ile kısıtlıdır. Yakın zamanda daha fazla bilgi edinerek haberimizde yer vereceğiz. 


Honor 20i ne zaman tanıtılacak?Honor 20i ne zaman tanıtılacak?
Honor 20i Daha Tanıtılmadan Satışa SunulduHonor 20i Daha Tanıtılmadan Satışa Sunuldu

PAYLAŞ