P30 kablosuz şarj kılıfı Huawei tarafından tanıtıldı - Haberler - indir.com

P30 kablosuz şarj kılıfı Huawei tarafından tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-29 12:17:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Röportaj

Çinli teknoloji devi Huawei tarafından Parid'te düzenlenen etkinlikte tanıtılan Huawei P30 serisi etkinlikte göz doldurmayı başardı. Gelişmiş özellikleri ile kullanıcıların isteklerini üst düzey teknoloji doğrultusunda karşılayacak olan P30 ailesinden Huawei P30'un kablosuz şarj özelliğinin bulmaması kullanıcı tarafından olumsuz olarak eleştiri aldı. Huawei kablosuz şarj özelliğinin olmamasına karşılık olarak Huawei P30 kablosuz şarj kılıfı sundu. Bu sayede şarj kılıfını daha önce şarj ederek akıllı cihazınızı kılıf ile şarj etme özelliğinden faydalanabilirsiniz. Akıllı cihaz üreticilerinden Huawei'in en önemli ürünleri arasında yerini almayı başaran P30 ailesi etkinliğin en çok dikkat çeken ürünleri arasında yerini almayı başardı. Gerek özellikleri gerek tasarımları ile Huawei P30 serisi kullanıcıların beklentilerini karşılayacaktır. 

Huawei P30 ve P30 Pro fiyatları ortaya çıktıHuawei P30 ve P30 Pro fiyatları ortaya çıktı

Huawei P30 için kablosuz şark kılıfı

Huawei P30 kablosuz şarj kılıfı ile kablosuz şarj olabilecek. Kablosuz şarj girişi olmaması eleştiri toplarken şirket kablosuz şarj kılıfı özelliği ile kullanıcılarına yardımcı oluyor. Huawei P30 ailesi Kirin 980 işlemci sistemi tarafından güçlendirilmiştir. Cihazda batarya ve kablosuz şarj konusunda oldukça önemli farklılıklar görülüyor. Cihazın Pro seçeneği P30 Pro, 4200 mAh batarya özelliğine ve 40 Watt gücündeki Huawei SuperCharge adaptörü ile kullanıcılarına sunuluyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda Mate 20 Pro cihazında olduğu gibi 15 Watt özelliğini destekleyen kablosuz şarj ve ters şarj özelliği bulunmaktadır. 

Huawei P30 modelli akıllı cihaz ise 3650 mAh bataryaya sahip olup aynı zamanda bununla beraber 22.5 Watt hızlı şarj özelliği sunmaktadır. P30'un kablosuz kablosuz şarj desteği ile geliyor olmasının ardından Huawe'den bu durumun olumsuz olmakta çıkması adına sevindirecek bir haber geldi. Kablosuz şarj özelliğinin olmamasını gidermek amacıyla gelen kablosuz şarj özellikli kılıf Huawei Qi standartlarında tasarlanarak kullanıcılara sunuluyor. Kılıfın bu özelliğinin yanı sıra aynı zamanda kılıfın alt tarafında telefon tutucusuna takmayı kolaylaştıracak güç bir mıknatıs da yer alıyor. Kablosuz şarj kılıfının sadece 10 Watt ile şarj edeceğinin de bilgisini verelim. Huawei tarafından tasarlanan P30 kablosuz şarj kılıfı, Huawei'in resmi wep sitesinde yayınlandı. Fakat bu ürünün satışa sunulacağı fiyat ve satın alı işlemlerinin nasıl gerçekleşeceği hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. 

 


Huawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi ve Fiyatı AçıklandıHuawei P30 Pro'nun Çıkış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı
Huawei P30 Pro ile Galaxy S10'un incelemesiHuawei P30 Pro ile Galaxy S10'un incelemesi
Huawei P30 Pro, DxOMark'ın en iyisi seçildiHuawei P30 Pro, DxOMark'ın en iyisi seçildi

PAYLAŞ