Özellikleri ile baş döndüren oyun odaklı telefon Nubia Red Magic 3S tanıtıldı - Haberler - indir.com

Özellikleri ile baş döndüren oyun odaklı telefon Nubia Red Magic 3S tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-06 18:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Oyuncular için özel olarak tasarlanan Nubia Red Magic 3S adlı akıllı cihaz hem tasarım olarak hem de sunduğu seçenekler ile kullanıcıların beğenisini kazanacaktır. Nubia şirketi, teknik özellikleri ile adeta oyuncuların aklını alacak bir telefon ile karşımıza çıkıyor. Snapdragon 855+ sisteminden güç alan söz konusu bu oyun telefonu Red Magic 3S, 12 GB RAM ve aktif sıvı soğutma sistemi ile beraber eşsiz bir kullanım sunacak. Nubia Red Magic 3S adlı akıllı cihazın bugün Çin'de düzenlenen bir etkinlik ile itibariyle tanıtımı gerçekleştirildi. Şöyle ki bir kaç ay öncesinde piyasaya sürülen Red Magic 3 adlı akıllı cihazın gelişmiş versiyonu olarak Red Magic 3S karşımıza çıktı. İki cihaz arasındaki en önemli fark, Red Magic 3S adlı cihazın yeni çıkan Snapdragon 855+ yonga seti üzerine kurulmuştur. 

Nubia Alpha'da Tanıtılan Kıvrılabilir Ekranlı Akıllı Saatler Heyecanla BekleniyorNubia Alpha'da Tanıtılan Kıvrılabilir Ekranlı Akıllı Saatler Heyecanla Bekleniyor

Red Magic 3S, oyuncuların aklını alacak

Nubia Red Magic 3S adlı akıllı telefon, ince çerçeveli 6.65 inçlik bir AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Cihaz çentiksiz bir tasarım üzerine inşa edilmiş olup kullanıcılara tam ekran kullanımı sunmaktadır. Full HD+ çözünürlük özelliği sunan bu ekran, 90 Hz tazeleme oranı ve DC Dimming desteği ile beraber geliyor. Söz konusu bu cihaz dediğimiz gibi gücünü Snapdragon 855+ mobil platformundan alan cihazın 8 GB ve 12 GB RAM ile donatılmış iki farklı versiyonu vardır. Bu modeller 128 ve 256 GB UFS 3.0 depolama alanı ile beraber kullanıcılara geniş bir alan sunuyor. Söz konusu bu oyun telefonun arka kısmında 48 MP Sony IMX586 sensöre sahip tek bir kamera sistemi yer almaktadır. Cihaz ile beraber 8K çözünürlüğe sahip video kaydı yapmanız da mümkündür. Cihazın ön tarafında ise 16 MP'lik bir kamera yer alıyor. Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda cihazda 27 W hızlı şarj özelliği sunan 5.000 mAh pil kapasitesi bulunuyor. 

Aktif sıvı soğutma sistemi

Oyunculara özel olarak üretilen Red Magic 3S, Android 9 Pie tabanlı Red Magic OS 2.1 kullanıcı arayüzü ile kutusundan çıkarak kullanıcılara rahat bir kullanım sunacak. Bunun yanı sıra aynı zamanda turbofan ile beraber sıvı soğutma teknolojisini kullanan bir soğuta sistemi ile beraber cihaz aşırı ısınmaya karşı güçlendirilmiştir. Gelişmiş düzeyde oyun deneyimi yaşamak için tetik tuşları ile donatılan bu eşsiz telefonda cihazın parmak izi tarayıcı sistemi ise arka panelde yer alıyor. Red Magic 3S, siyah, alev kırmızısı ve farklı olarak gümüş renk seçenekleri ile beraber karşımıza çıkıyor. 

Cihazın fiyat ve çıkış tarihi

İki farklı versiyon olarak karşımıza çıkan Nubia Red Magic 3S'in fiyat etiketleri aşağıdaki şekildedir;

- 8 GB RAM + 128 GB depolama alanına sahip olan versiyonu 420 dolar

- 12 GB RAM + 256 GB depolama alanına sahip olan versiyonu 530 dolar

Oyuncuların heyecanla beklediği Nubia Red Magic 3S, 9 Eylül tarihinden itibaren Çin'de satışa sunulacak. 

 


Fiyat Performans Aracı Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic 3 TanıtıldıFiyat Performans Aracı Oyuncu Telefonu Nubia Red Magic 3 Tanıtıldı
Nubia Red Magic 3'ün Çıkış Tarihi Belli OlduNubia Red Magic 3'ün Çıkış Tarihi Belli Oldu
ZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve FiyatıZTE Nubia Z20 Tanıtıldı: Özellikler ve Fiyatı

PAYLAŞ