Özel Uçak Kiralama Uygulaması: JetSmarter (Video) - Haberler - indir.com

Özel Uçak Kiralama Uygulaması: JetSmarter (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Özel uçakları bir araya getiren ve özel uçak kiralamak isteyen müşterilere hizmet veren Florida merkezli girişim JetSmarter tarafından yayınlanan mobil uygulamalar sayesinde dilediğiniz her yerden özel jet kiralayabilirsiniz.

Özel havacılıkta devrim yaratmak amacıyla 2012 yılından kurulan JetSmarter, müşterilerine özel jet ve uçak kiralama konularında yardımcı olarak ihtiyaca göre uçak kiralama hizmeti vermektedir. Bugüne kadar web üzerinden hizmet veren girişim mobil uygulamaları sayesinde de müşterilerinin diledikleri her yerden uçak kiralamak için rezervasyon yapabilmelerine imkan tanımayı amaçlamış durumda.

JetSmarter Private Jets Charter

Android ve iOS kullanıcıları için geliştirilerek uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebilen JetSmarter Private Jets Charter adlı mobil uygulama sayesinde kullanıcılar uygulama üzerinden gerçek zamanlı olarak uçuş planlaması yapabildikleri gibi uçacakları havalimanını ve uçak istedikleri özel jetin modelini de seçebiliyorlar.

Şu anda 3205 jet ve özel uçağı bünyesinde bulunduran JetSmarter, kurulduğu günden bu güne kadar da 3708 uçuş isteği almış durumda. Dünyanın en büyük özel uçak kiralama pazaryeri olma konusunda iddialı bir yeri olan şirketin mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilir ve şirketin hazırladığı JetSmarter Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




JetSmarter Private Jet Charter Tanıtım Videosu


PAYLAŞ