Özel renk seçeneğine sahip Galaxy S20 tanıtıldı! - Haberler - indir.com

Özel renk seçeneğine sahip Galaxy S20 tanıtıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-21 11:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Akıllı Telefonlar

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un son zamanlarda tanıtımını yaptığı amiral gemisi Galaxy S20 serisi ve Galaxy Buds+ kulaklıkları için yeni, özel bir kırmızı versiyonun tanıtımı gerçekleştirildi.  Resmi adı Aura Kırmızı olan bu özel edisyon telefonlar Kore’de tanıtıldı.

Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden olan Güney Koreli şirket Samsung'un bu seneki amiral gemisi modellerinden olan Galaxy S20 ve Galaxy S20+, Korea Telecom (KT) tarafınca yapılan tanıtım esnasında bir defa daha gündeme geldi. Tanıtımda telefonların ve Galaxy Buds+ kulaklıkların özel bir kırmızı versiyonu tanıtıldı.

Samsung Galaxy M31 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!Samsung Galaxy M31 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı!

Modellerde kullanılan rengin adı resmi olarak Aura Kırmızısı olarak belirlendi. Kore'de yayınlanan reklamlarda ise ülkenin en ünlü pop gruplarından birisi olan Blackpink grubu üyelerinden Jennie yer aldığı için Jeddie Red ismi tercih edildi.

Siyah-beyaz ve kırmızı

jennie kırmızısı

Tanıtım materyallerinde ve tanıtım videolarında siyah beyaz görüntüler tercih edildi. Görüntülerde kırmızı renge sahip olan tek şey akıllı telefonlar oldu. Oldukça göz alıcı bir kırmızı renk seçeneği videoda dikkat çekici oldu.

K-Pop'un en ünlü gruplarından birisi olan Blackpink grubunda bulunan Jennie, hem ülkesi içerisinde hem de ülke dışında çok büyük bir hayran sayısına sahip. Korea Telecom da sanatçının şöhretini kullanmayı amaçlıyor. 

Diğer yandan bu reklam kampanyası, Samsung ile Blackpink'in ilk defa bir araya gelmesi değil. Daha önce de Galaxy A80 için bir Blackpink özel bir versiyonu piyasaya sürülmüştü. O seride kablosuz kulaklık ve akıllı saat de yer alıyordu ve bütün aksesuarlar pembeydi.

Yeni renk göz doldurdu

Twitter'dan gelen tepkilere bakıldığı zaman yeni renk tercihinin büyük beğeni aldığı görülmüş oluyor. Kullanıcılar genel olarak kırmızı telefonun göze hoş geldiğini belirtiyor.

Samsung’un gelecekte Galaxy Z Flip ya da yeni Note serisi için benzer bir çalışma yapıp yapmayacağı bilinmiyor. Kırmızı Galaxy S20’lerin ise dünya çapında satışa çıkması bekleniyor


Samsung Galaxy S20 ailesine Windows 10 desteğiSamsung Galaxy S20 ailesine Windows 10 desteği

PAYLAŞ