Özçekim Telefonu Polaroid Selfie Tanıtıldı (Video) - CES 2015 - Haberler - indir.com

Özçekim Telefonu Polaroid Selfie Tanıtıldı (Video) - CES 2015

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Akıllı telefonlarını CES 2015'te göstereceğini duyuran Polaroid, sözünde durdu ve özçekim (selfie) odaklı Polaroid Selfie adını verdiği akıllı telefonunu tanıttı. Telefon şimdilik sadece ABD ve Kanada'da piyasaya çıkacak.

Bahar aylarında satışa çıkacağı duyurulan akıllı telefon Polaroid Selfie, 5.5 inch'lik 1280x720p çözünürlüklü HD IPS ekrana sahip olan telefon gücünü 1.7Ghz hızındaki Octacore MediaTek işlemciden alıyor.

Polaroid Selfie

2GB RAM ile desteklenen telefonda 180 derecelik dönüş yapabilen 13 MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Bu sayede kamera hem ön hem de arka kamera işlevini yerine getirebiliyor.

Standart bir Android telefonun tüm özelliklerini bünyesinde bulunduran Polaroid Selfie, Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle birlikte geliyor. Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısı sayesinde internete bağlanmayı da mümkün kılıyor.

Polaroid Selfie

16 GB dahili hafızanın yer aldığı telefonda ne yazık ki hafıza arttırılamıyor. ABD ve Kanada'da bahar aylarında çıkması planlanan Polaroid Selfie'nin fiyatının ise 199 dolar olacağı söyleniyor.

Network Mühendisi Steven Platt tarafından çekilen özçekim odaklı akıllı telefon Polaroid Selfie tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Görsel Kaynak: Androidheadlines




Polaroid Selfie Tanıtım Videosu


PAYLAŞ