Oyunseverlerin En Çok İstediği Oyun: GTA 6 - Haberler - indir.com

Oyunseverlerin En Çok İstediği Oyun: GTA 6

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-03 10:48:10
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

GTA 5, son zamanlarda yenilikleri ve grafikleri ile en çok konuşulan oyunken, onu geçecek olan yine bir GTA serisi olacak. Yapılan anketler sonucunda GTA 6 oyuncuların en çok istediği oyun oldu.

Son zamanlarda oynanan oyunlara bakıldığında, aralarında oyuncuların en çok ilgisini çekmeyi başaran oyunlardan birisinin, GTA 5 olduğu görülüyor. Oyunun çıkış tarihinin üzerinden zaman geçmiş olsa da, yapımcıların oyuna eklediği güncellemeler oyuncuların oyundan sıkılmasına engel oluyor ve oyun güncelliğini yitirmiyor. Fakat ilerleyen zamanlarda çıkacak oyunlar arasında GTA 5'e rakip çıkacak gibi görünüyor. Bu rakip, GTA 5 serisinin devamı GTA 6 olacak. GTA 6'nın, yapılan anketler sonucunda, şu an oyuncuların en çok istediği oyun olduğu anlaşıldı.

GTA 6'nın önümüzdeki yıl yani 2017 yılında çıkacağına ilişkin olarak bazı açıklamalar önceden gelmişti. GTA 5'te yakalanan beğeni, oyuncuların GTA 5'in devamı olan GTA 6'yı merak etmelerini sağladı. Birçok site, yeni çıkacak oyunlarına ilişkin düzenledikleri anketlerle, oyuncuların en çok çıkmasını istediği oyunun hangisi olduğunun cevabını aradı. Bu anketlerin birçoğunda cevap GTA 6'yı gösterdi. Oyuncuların GTA 6'yı bu kadar heyecanla ve merakla beklemesinin nedeni, GTA 5'te yakalanan başarıya bağlandı. GTA 5, oyuncuların yeni seriden beklentilerini yüksek tutmasına neden oldu. Beklentilerin yüksek olması da oyunla ilgili merakları arttırdı. Oyuncular ne kadar oyunu heyecanla bekleseler de, Take Two şirketi GTA için dinleneceklerine dair açıklamada bulunmuştu.

Anketlerde yer alan diğer oyunlara bakarsak, diğer iki seçenek de GTA 5 DLC'sini ve Red Dead 3'ü görebilirsiniz. Anket sonuçlarında GTA 6 başı çekse de, Red Dead 3 oyununu isteyenlerin sayısı da oldukça fazla çıktı.

 





PAYLAŞ