Oyunseverlere müjde! Epic Games her gün bir oyun hediye edecek - Haberler - indir.com

Oyunseverlere müjde! Epic Games her gün bir oyun hediye edecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-16 11:59:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Oyun

Epic Games harika bir yeni yıl hediyesiyle oyunseverlere merhaba diyor. Gelecek haftadan itibaren her gün yeni bir oyun hediye edecek olan Epic Games, yıl sonuna kadar hediyelerine devam edecek. 

Piyasaya çıktığı günden beri özel lansmanlar ve haftalık oyun hediyeleriyle oyunseverler tarafından yoğun ilgi gören Epic Games, yıl sonuna kadar devam edecek olan yeni bir kampanyaya daha imza atacak. Yeni yıla kadar Epic Games her gün yeni bir oyun hediye edecek. 

Epic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecekEpic Games Store, Steam geliştiricilerini kendisine çekecek

Epic Games’ten her güne bir hediye kampanyası 

Bu hafta oyun severler tarafından yoğun ilgi gören b ir oyunun son kez kampanyasını yapan Epic Games oyun mağazasında 12 – 19 Aralık tarihleri arasında değeri toplamda 66 TL olan The Wolf Among Us ve The Escapists ücretsiz olarak indirilebilecek. 

Telltale Games yapımı olan The Wolf Among US, hikâye tabanlı oyun seveler için oldukça uygun bir seçim. Kontrolün tamamen oyuncuda olduğu ve seçimlerle oyunun gidişatını belirlediği bu oyun döneminin en çok ilgi gören oyunlarında da bir tanesiydi. Diğer oyunumuz The Escapists ise bir aksiyon oyunu. Piksel tabanlı olarak karşımıza çıkan bu oyunun senaryosu hapishaneden kaçma üzerine kurulu. Oyunda oyuncular çeşitli yollarla özgürlüğüne yeniden kavuşmaya çalışıyor. 

Ve 20 Aralık tarihiyle birlikte Epic Games yılın en önemli kapmayası için harekete geçecek. 31 Aralık tarihine kadar oyunseverlere hediye olarak ücretsiz oyun sunmaya devam edecek olan Epic Games, bu hafta ile birlikte toplamda 12 oyunu ücretsiz olarak sunmuş olacak. 


Epic Games Store'da Dev İndirim!Epic Games Store'da Dev İndirim!
Epic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz olduEpic Games Store'da 71 TL değerinde 2 farklı oyun ücretsiz oldu

PAYLAŞ