Oyunları daha ucuza alabilmek için VPN'den nasıl faydalanabilirsiniz? - Haberler - indir.com

Oyunları daha ucuza alabilmek için VPN'den nasıl faydalanabilirsiniz?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-25 21:55:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Oyun tutkunları, yeni bir oyun satın almak için bir takım şartların olgunlaşmasını beklemek durumunda kalabiliyorlar. Bu şartların en önemlisi yeteri kadar paraya sahip olmak. Çünkü bazı oyunlar adeta cep yakan cinsten. Peki bu oyunları ucuza almanın yolları yok mu?

Video oyun sektörü her geçen gün daha da büyüyerek geniş kitlelere hitap etmeye devam ediyor. Oyunseverlerin büyük bir çoğunluğu, bilhassa bilgisayar üzerinden oyun oynamaya bayılıyorlar. Fakat video oyunlarını oyun konsolları üzerinden oynayanların sayısı da az değil. Açıklanmış olan son verilere göre oyun sektörünün geçtiğimiz yıla göre yüzde 18 büyüdüğünü ve 43 milyar dolar gelir elde ettiğini gösteriyor. 

Fakat günümüz teknolojisinin gelişmesi ile birlikte yeni çıkan oyunların istediği sistem gereksinimleri de bir o kadar büyüyor. Oyun tutkunu olan kişiler de bu oyunları daha iyi bir performansla oynamak için ya mevcut sistemlerini yükseltiyorlar ya da yeni bir oyuncu bilgisayarı satın alıyorlar. Tahmin edileceği üzere de bu işlemler oldukça yüksek maddiyat isteyen bir hal alıyor. Hal böyle olunca harcanan paralardan oyunlara verecek bütçe kalmıyor. 

Şimdi ise siz oyun severlere VPN yolu ile nasıl daha uygun fiyatlı oyunlar satın alabileceğinizi anlatacağız. 

VPN teknolojisi, IP adresinizi maskeleyerek internette anonim bir şekilde dolaşmanız için bir süreç başlatır. Üstelik VPN ile kendinizi farklı bir ülkeden internet erişimi sağlıyormuşsunuz gibi de gösterebilir. Bu özellik de yeni oyun kampanyaları için fırsat anlamına gelir. Her ülkede aktif olarak dijital oyun satış hizmeti veren satıcıları vardır. Bu satıcıların kampanyalarını ve avantajlarını takip etmek bulunduğunuz ülkeden daha ucuza oyun satın almanızı sağlar.

VPN kullanımı çok basittir. Hatta şu anda VPN kullanımı için herhangi bir yazılıma ihtiyacınız bulunmuyor. Bilhassa Google Chrome için geliştirilmiş olan eklentiler, VPN hizmetini doğrudan tarayıcının içinde sağlayabiliyor. 

VPN kullanılarak oyun satın almak, biraz zaman ve araştırma gerektiren bir işlemdir. Fakat ne olursa olsun yüksek ücretler yerine indirimli alınan oyunlar her zaman daha avantajlı gelir. Buna ek olarak VPN kullanılarak ülkemizde yasaklı olan herhangi bir oyunu da satın almanız mümkündür. 

VPN kullanmak sizi diğer ülkelerdeki kampanya ve perakende satıcılara ulaştırır. Böylelikle de oyunları, çok daha ucuza satın alma fırsatı yakalamış olursunuz. Ancak bu noktada dikkat etmeniz gereken bir husus vardır. VPN kullanırken de oyun satın almak için girdiğiniz site güvenilir olmalıdır. 





PAYLAŞ