Oyuncuların nefesini kesen Battlefield 5 fragmanı - Haberler - indir.com

Oyuncuların nefesini kesen Battlefield 5 fragmanı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Donanım

Electronic Arts'ın ve DICE'ın geliştirdiği Battlefield V tek oyunculu modu için mükemmel bir tanıtım videosu yayınladı. Tek oyunculu War Stories ile 2. Dünya Savaşı'nın bilinmeyen taraflarını keşfedeceğiz.

Oyuncuların nefesini kesen Battlefield 5 fragmanı

Nordlys'de Norveç'teki Alman işgaline direnirken, Under No Flag içerisinde bir İngiliz asker olarak düşman hatlarının arkasını sabote edeceğiz. Hiç görmediğimiz evimiz için savaşacak ve The Last Tiger'da savaşı sorgulayan Tiger ekibine katılacağız. Bu hikaye sistemi yine Battlefield 1'dekine benzer bir şekilde işleyecek. Bölünmüş hikayeler şeklinde bizlere sunulan bu ana senaryo sayesinde farklı yerlerde farklı karakterlerin hikayelerine kulak vereceğiz. Call of Duty'nin son oyunun sert çıkışı ile birlikte gümbür gümbür gelen BF V, bu yılın en iddialı oyunlarından birisi olacak. Özellikle bilgisayar sürümünde NVIDIA ile işbirliği yapan DICE ekibi, yine mükemmel bir oyun ortaya koymuş.

Battlefield Bad Company 2 Sistem GereksinimleriBattlefield Bad Company 2 Sistem Gereksinimleri

Oyun belirli aralıklarla oynanabilir hale geliyor. Oyuncular oyuna girebiliyor ve oyunu deneyebiliyorlar. Bu sayede kullanıcılardan geri dönüş alarak herhangi bir hata varsa, DICE ekibi bu hatayı bularak düzeltiyor. Yeni çıkan ekran kartlarından RTX serisindeki RTX Mode'u destekleyen oyun, bu ekran kartı sayesinde resmen gerçek bir savaş hissi yaratıyor. Özellikle büyük monitörle ve kulaklıkla oynandığında kendinizi gerçek savaştaymış gibi hissedebilirsiniz. Oyunun tam çıkış tarihi 20 Kasım olarak belirtildi. Bakalım Call of Duty kadar büyük bir çıkış yapabilecek mi? Bildiğiniz üzere COD, son günlerde oldukça fazla satıldı ve birçok oyuncuya ulaştı. BF V'te bu anlamda büyük bir çıkış yapabilir. Bu oyunu PS4, Xbox One ve PC platformlarında oynayabilirsiniz. Bildiğiniz üzere BF V'te silah sesleri, ortam sesleri ve çeşitli mekanik araçlar o kadar iyi oluyor ki oyuncular ateş etmeyi kesmek istemiyorlar. Özellikle belirli bir alanda çatışma sesleri sizi savaşın içine sürüklüyor. Gerekli oyuncu ekipmanlarıyla dış dünyadan kopup oyunun içerisine girebiliyorsunuz. 

Bu konuda oldukça başarılı bir iş çıkartan DICE, oyunculara, gerçekten savaş hissi vererek oyunlarından daha fazla keyif almalarını amaçlıyor. Zaten önceki oyunlarından da gördüğümüz kadar bunu gayet iyi başarıyor.


Battlefield V özel sürümlerinde neler olacak?Battlefield V özel sürümlerinde neler olacak?
Battlefield V'te PUBG modu olacakBattlefield V'te PUBG modu olacak
Battlefield V ön siparişe açıldıBattlefield V ön siparişe açıldı

PAYLAŞ