Oyunculara yeni kulaklık: HyperX'ten Cloud MIX - Haberler - indir.com

Oyunculara yeni kulaklık: HyperX'ten Cloud MIX

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-09 10:40:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

Oyun dünyası için geliştirilen donanımlara bir yenisi daha eklendi. İşte HyperX tarafından geliştirilen yeni oyuncu kulaklığı Cloud MIX.

Oyunculara özel geliştirdiği donanımlarla dikkat çeken HyperX, Cloud serisine bir yeni model daha ekledi. Yapılan resmi tanıtımlarda yeni modelin Cloud MIX adı ile piyasaya çıkarılacağı ifade edilirken kulaklığın portatif yapısı oldukça dikkat çekti.

HyperX Oyuncu Kulaklıkları 1 Milyondan Fazla SattıHyperX Oyuncu Kulaklıkları 1 Milyondan Fazla Sattı

Cloud MIX özellikleri neler?

 Ses konusunda yüksek çözünürlüğü ile dikkat çeken Cloud MIX, bu alanda seviyeleri oldukça yükseğe çıkarmış durumda. Resmi tanıtımlara göre cihazda 10 Hz'den 40.000 KHz'e kadar yüksek çözünürlüklü ses çıkışı alınabiliyor. Bluetooth desteği bulunan cihazın pil ömrü de oldukça uzun. Tanıtımlara göre bluetooth ile 20 saat boyunca kesintisiz bir şekilde Cloud MIX’i kullanmak mümkün. Yüksek özellikler nedeniyle Cloud MIX’in süresi önceki versiyonlara kadar kısalmış olsa da yüksek kapasite bu açığı kapatacak düzeyde. Mikrofon desteği bulunan kulaklıkta oyun içi ya da normal görüşlerde net bir şekilde konuşma yapabilmek mümkün. Aynı zamanda çıkarılabilir yapısı bulunan mikrofon, ihtiyaç dışında da kutusunda saklanabilir durumda.

3,5 mm'lik giriş desteği sunan kulaklığın bu farklı özellikleri cihazın dikkat çekmesini sağlamış durumda. Ürüne özel bir tanıtım videosu ile duyuru gerçekleştiren Hyperx, kulaklık için 200 Dolar gibi bir etiket fiyatı belirlemiş durumda. Şu an için satın alma ile ilgili tüm detaylar paylaşılmamış olsa da kısa süre içerisinde tüm detayların netlik kazanması bekleniyor.

HyperX Cloud MIX için yayınlanan tanıtım videosu ise şöyle;




HyperX kulaklık satışlarında rekor kırdıHyperX kulaklık satışlarında rekor kırdı

PAYLAŞ